Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Peste 150 de cai vor lua parte la competiţii ecvestre dinamice

„Am avut onoarea de a face cunoștință cu Fortuna, unul dintre cei mai scumpi caii din țară și dacă vreți să îl cunoașteți și voi îl găsiți aici, pe domeniul Cantacuzino. Alături de mine chiar acum este Mihnea Vârgoliți, cel care ne va spune mai multe informații.

Te rog să ne spui mai multe detalii despre acest eveniment? Ce aduce nou ediția de anul acesta?”

Mihnea Vârgoliți, organizator:  „Karpatia Horse Show este la a 8-a ediție. Noi promovăm 6 discipline ecvestre. Este categoria de 4 stele calificative pentru Jocurile Olimpice, unde avem o participare extraordinară fără precedent. Avem cai din Finlanda, Ecuador, Elveția, Cehia, Austria, Spani, Portugalia, deci o o participare foarte generoasă, efort logistic foarte mare. Majoritatea țărilor nu au mai fost în România până acum.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Câți cai au fost aduși aici? Ce anume vor face aceștia?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mihnea Vârgoliți, organizator:  „ Vor fi angrenați în competiții. Avem peste 150 de cai. Avem aceste discipline, probă completă care se desfășoară pe 5 nivele, avem un concurs demonstrativ de atelaje cu 2 și cu 4 cai. „Working Equitation” se desfășoară pe 3 arene. Avem competiții sportive pe diverse discipline și mai mult decât atât evenimentul se desfășoară pe domeniul Cantacuzino, de la Florești.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „În afară de admira spectacolul cailor, ce altceva mai pot face cei care vă vor vizita în weekend.”

Mihnea Vârgoliți, organizator: „Evenimentul nu este doar pentru iubitorii de cai, este un eveniment pentru toată familia. Avem zone dedicate copiilor, avem zone de agrement, avem zone de food. Este un loc foarte bun în care se pot relaxa. Astăzi și mâine avem concerte. Astăzi avem concert la ora 18:00, mâine avem concerte la sfârșitul zilei.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si