Un spectacol emoționant și dedicat, care lasă impresii puternice oricărui spectator. ”Vitraliul unei vieți” este o piesă unică, ce se joacă o singură dată în stagiune. Au rămas puține zile până la spectacol, iar repetițiile sunt în toi.

Citește și: VIDEO- Shakira a scos o nouă piesă alături de cei doi băieţi ai săi

Mișcări ample, pline de pasiune și poveste emoționantă de viață, pusă pe acorduri muzicale, sunt ingredientele unei reprezentanții impresionante. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Toma, coregraf: ”Este un spectacol minunat și nu pentru că l-am creat eu, ci pentru că veți vedea pe scenă, toată trupa, dansatori profesioniști pentru care acesta este un eveniment.”

În spatele celor 75 de minute de spectacol este o muncă titanică, cu antrenamente zilnice desfășurate de echipa coregrafică. De altfel, cea mai mare provocare a colectivului a fost redarea cât mai exactă a poveștii de viață trăite de personajul principal. Secvențele sunt construite precum un puzzle, în care senzațiile se împletesc cu faptele.

Andreea Toma, coregraf: ”Este vorba de secvențe din viața unei doamne ajunsă la o vârstă venerabilă care își trăiește poveștile de dragoste, chiar și momente din copilărie, povești care i-au construit destinul.

Un pahar în care se adună nostalgie, bucurie, dragoste și multă speranță pe final.”

Unde va avea loc spectacolul ”Vitraliul unei vieți”  

Spectacolul ”Vitraliul unei vieți” este o întoarcere în timp și o experiență ce marchează puternic spectatorul. Unica reprezentație va avea loc pe data de 20 mai, la Teatrul de Operetă și Musical ”Ion Dacian.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si