Raluca si-a petrecut buna parte a copilariei la locul de munca al mamei sale- sectia de oncologie a spitalului din Alexandria.
in timpul facultatii ea l-a cunoscut, in cadrul unei intalniri pe nevazute, pe cel care avea sa-i devina sot. Acesta este roman, plecat in Franta de foarte mic. A fost dragoste fulgeratoare, asa ca Raluca lasa totul si pleaca in Franta.

In

2007 s-au casatorit si au facut tratamente pentru ca nu ramanea insarcinata. in 2009 a dat nastere primului copil, dupa o sarcina cu mari dificultati.

Dupa prima noapte cu copilul acasa, sotul ei incepe sa devina gelos pe copil si sa se indeparteze. Raluca a intrat in depresie si s-a ingrasat 28 de kilograme. si pentru ca sotul ei nu se mai simţea atras de ea, a inceput sa tina cure drastice. Dupa ce-a revenit la silueta de dinainte, relatia cu sotul ei s-a imbunatatit si a ramas din nou insarcinata. La auzul acestei vesti, soacra si sotul i-au cerut sa avorteze copilul, insa Raluca refuza si-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Raluca a realizat din nou ce fel de om este barbatul cu care avea doi copii in momentul in care au fost invitati la o nunta in Romania si el a obligat-o sa slabeasca si sa mearga la solar inainte de a se intoarce in tara, ca sa nu il faca de ras.

Necazurile cu sotul ei nu s-au oprit aici si, pe langa acestea, Raluca este diagnosticata in 2012 cu cancer colono-rectal.

Nici macar diagnosticul nu ii apropie, iar sotul ii spune: „sper sa mori de cancer”.

Dupa o perioada extrem de dificila, Raluca a reusit sa invinga cancerul si acum crede ca este destinul ei sa ajute si alti oameni sa lupte aceasta boala crunta, la fel cum a facut si mama ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si