Close sidebar
Close sidebar

"Sper sa mori de cancer...", i-a spus sotul Ralucai dupa ce aceasta i-a daruit doi copii. Povestea incredibila a unei romance care a reusit sa invinga moartea

Raluca are doi copii, traieste in Franta si a reusit sa invinga cancerul. In cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, aceasta si-a deschis sufletul si a povestit cum a reusit sa treaca peste greutatile vietii chiar si atunci cand sotul ii dorea moartea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Raluca si-a petrecut buna parte a copilariei la locul de munca al mamei sale- sectia de oncologie a spitalului din Alexandria.
in timpul facultatii ea l-a cunoscut, in cadrul unei intalniri pe nevazute, pe cel care avea sa-i devina sot. Acesta este roman, plecat in Franta de foarte mic. A fost dragoste fulgeratoare, asa ca Raluca lasa totul si pleaca in Franta.

In 2007 s-au casatorit si au facut tratamente pentru ca nu ramanea insarcinata. in 2009 a dat nastere primului copil, dupa o sarcina cu mari dificultati.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dupa prima noapte cu copilul acasa, sotul ei incepe sa devina gelos pe copil si sa se indeparteze. Raluca a intrat in depresie si s-a ingrasat 28 de kilograme. si pentru ca sotul ei nu se mai simţea atras de ea, a inceput sa tina cure drastice. Dupa ce-a revenit la silueta de dinainte, relatia cu sotul ei s-a imbunatatit si a ramas din nou insarcinata. La auzul acestei vesti, soacra si sotul i-au cerut sa avorteze copilul, insa Raluca refuza si-l aduce pe lume pe cel de-al doilea copil.

Raluca a realizat din nou ce fel de om este barbatul cu care avea doi copii in momentul in care au fost invitati la o nunta in Romania si el a obligat-o sa slabeasca si sa mearga la solar inainte de a se intoarce in tara, ca sa nu il faca de ras.

Necazurile cu sotul ei nu s-au oprit aici si, pe langa acestea, Raluca este diagnosticata in 2012 cu cancer colono-rectal.

Nici macar diagnosticul nu ii apropie, iar sotul ii spune: „sper sa mori de cancer”.

Dupa o perioada extrem de dificila, Raluca a reusit sa invinga cancerul si acum crede ca este destinul ei sa ajute si alti oameni sa lupte aceasta boala crunta, la fel cum a facut si mama ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI