La final de săptămână, lucrurile se precipită din nou în Casa Iubrii. Kinga se întristează din cauza atitudinii lui Radu față de ea. Cei doi își aruncă replici acide, lucru care va continua și în ediția de vineri.

Tot în cursul zilei de vineri, în ultima ediție a săptămânii, Radu îi va da o replică acidă Kingăi care o aduce pe concurentă cu ochii în lacrimi.

Citeste si: "Mi-aș dori să o cunosc cum e ea, să îmi spună ce nu a putut să îmi zică". George, afectat de eliminarea din Gală. Pe cine dorește să cunoască tânărul?

Kinga: Tu nu-mi dai nicio siguranță, Radu!

Radu: Eu nu te judec pe ține! Tu ai alte cerințe, nu știu, sper să vină cineva care să te placă așa cum ești!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kinga: Omule, eu nu vreau să te schimbi! Eu vreau doar să te șlefuiesc!

Radu: Îmi place de ține așa cum ești! Poți să înțelegi chestia asta! Eu n-am venit să-ti reproșez o dată episodul când i-ai spart paharul în cap băiatului asta!

Citeste si: „Mă lua în râs”. Radu din Casa Iubirii se arată deranjat de atitudinea Kingăi

„Mă lua în râs”. Radu din Casa Iubirii se arată deranjat de atitudinea Kingăi

După o gală plină de suspans cu o eliminare neașteptată, atmosfera din Casa Iubirii este tot mai tensionată.

În gala de duminică, cei aflați în  pericol de eliminare  au fost Andreea, Radu și George, iar George a ajuns să plece acasă. Raluca a fost dezamăgită după această decizie.

Citeste si:  Andreea de la "Casa Iubirii", în lacrimi după ce Emanuel a descoperit imagini deocheate cu ea în mediul online (VIDEO)

„Mie unu așa mi s-a părut! Eu va zic părerea mea, cum mi-a părut Kinga ieri toată Gala! Mi s-a părut cumva că mă lua în ras!”, a spus Radu.

Kinga a rămas uimită de cele spuse de Radu și a plecat din casa băieților, vizibil afectată și ea de cele spuse de tânăr.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si