Charlene Downes avea doar 14 ani când a dispărut pe 1 noiembrie 2003. În ciuda unei anchete îndelungate a poliției, corpul ei nu a fost găsit. Ea se crede că a fost ucisă în zona Blackpool, informează The Sun. Vă informăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

O nouă echipă va încerca să deslușească misterul din jurul morții adolescentei

În timpul unui proces de crimă din 2007, procurorii au susținut că trupul ei a fost tăiat și tocat în kebaburi, iar oasele i-au fost zdrobite de doi bărbați pentru a fi

transformate în chit de gresie. Doamna Downes, vorbind pentru Manchester Evening News, a declarat: "A fost îngrozitor de ascultat. Ca mamă, aproape că m-a frânt. Au existat rapoarte conform cărora Charlene ar fi fost pregătită și atrasă în comerțul sexual, ceea ce mi-a frânt inima". 

Citește și: Presupus atac terorist cu o mașină la Tel Aviv, în care mai mulți oameni au fost răniți

Juriul în acest caz nu a reușit să ajungă la un verdict cu privire la vinovăția lor. Și după ce a fost programat un nou proces, acuzații au fost eliberați în aprilie 2008 din cauza îngrijorărilor legate de probele adunate de către poliția din Lancashire. Acum, Dr. Kirsty Bennett, lector la Leeds Trinity University, specializat în cazuri nerezolvate, va conduce o nouă echipă care va încerca să descopere ce s-a întâmplat cu Charlene.

Acesta va lucra cu Ronay Crompton, de la campania Justice for Charlene Downes, și speră să găsească "noi dovezi" despre dispariția adolescentei. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Charlene Downes - fetița dispărută pe data de 1 noiembrie 2003

Charlene Downes - fetița dispărută pe data de 1 noiembrie 2003

[Sursa foto: The Sun]

"Principalul nostru obiectiv este să revizuim cazul lui Charlene și să vedem unde sunt deficiențele și să mergem să obținem noi dovezi. Blackburn Uni ne-a abordat, de asemenea, pentru a întreprinde un proiect de amploare privind exploatarea sexuală a copiilor (CSE) pentru întreaga regiune Lancashire, pentru a afla amploarea problemei și pentru a afla unde se înregistrează eșecuri în cazul copiilor”, a declarat Ronay Crompton.

Se crede că Charlene ar fi fost exploată sexual, o practică des întâlnită în Blackpool

"Charlene a fost dezamăgită de toți cei care ar fi trebuit să o țină în siguranță. Poliția, serviciile sociale, cu toții au dezamăgit-o. Încercăm să construim o moștenire și să luptăm pentru o justiție reală pentru ea, astfel încât să poată fi amintită pentru ceva pozitiv", a mai adăugat acesta. Corpul lui Charlene, care a venit la Blackpool din Midlands împreună cu părinții Bob și Karen și fratele Robert când avea 10 ani, nu a fost găsit niciodată. Iar ceea ce a reieșit din dispariția lui Charlene a fost o imagine îngrijorătoare a exploatării sexuale a copiilor în Blackpool, despre care militanții spun că nu a dispărut. 

Citește și: Bărbatul "obsedat" care a ucis o femeie cu o mască pe față și apoi a ascuns cadavrul într-o valiză, închis pe viață

Poliția oferă în continuare o recompensă de 100.000 de lire sterline pentru informații care să conducă la condamnarea ucigașului lui Charlene.

Poliția oferă în continuare o recompensă de 100.000 de lire sterline pentru informații care să conducă la condamnarea ucigașului lui Charlene.

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Astăzi, poliția oferă în continuare o recompensă de 100.000 de lire sterline pentru informații care să conducă la condamnarea ucigașului lui Charlene. Un purtător de cuvânt al poliției din Lancashire a declarat: "Cazul rămâne deschis și facem apel la oricine are informații să ne contacteze".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si