Preotul Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București are parte de momente fericite alături de familia sa, după ce fetița lui, Ecaterina, s-a trezit din coma în care a stat două luni și jumătate de la operație pe creier. 

Acum, Ecaterina face mari progrese, iar preotul se simte încrezător. Duhovnicul a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care și-a exprimat cele mai sincere gânduri cu privire la minunea de care tocmai a avut parte familia lui.

Citește și: Părinții acuză medicii de malpraxis după ce fetița lor a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital cu pete albastre pe corp

În imaginile postate de preotul Nicolae apare și micuța Ecaterina care a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care au ajutat-o să se facă bine.

Ecaterina, mesaj emoționant după ce a ieșit din comă

Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, a transmis și ea un mesaj oamenilor care au ajutat-o să se facă bine. În fotografiile postate pe rețelele sociale, fetița apare tunsă scurt și vorbește greu. Cu toate acestea, tatăl ei susține că a făcut progrese mari.

Citește și: Andra, mândria unui liceu din Deva, a murit subit. „Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Ea este noua Ecaterina! Zic noua Ecaterina pentru că este ca și când s-ar fi născut a doua oară. E clar că Dumnezeu a făcut cu noi un miracol! A făcut cu Ecaterina un miracol, a născut-o din nou, i-a dat o nouă viață și pe noi ne-a pus în fața acestui fapt cu care trebuie să trăim de acum înainte. Cum va arăta viața Ecaterinei de acum înainte, Dumnezeu știe! Adică, în mâna lui suntem și avem încredere în el așa cum am avut până acum și cum în fiecare zi avem pentru că în fiecare

zi ne trezim, ne uităm la Ecaterina și zicem mulțumesc Doamne! Mulțumesc Doamne pentru Miracolul pe care ni-l pui în față” a spus părintele Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București.

După ce Ecaterina s-a trezit din comă la două luni și jumătate de la operația pe creier, oamenii i-au trimis sute de mesaje părintelui Nicolae.

Citește și: EXCLUSIV: O fetiță de 5 ani, din Gorj, a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine, de față. Totul s-a petrecut pe ulița din comuna Scoarța/ Primarul comunei: „Sunt foarte mulți câini”

Preotul a dezvăluit că starea de sănătate a Ecaterinei se îmbunătățește, dar, chiar și așa, micuța mai are mult de recuperat în ceea ce privește mobilitatea, precum și memoria.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"- radioimpuls.ro

„Cum este Ecaterina? Foarte mulți ne-ați întrebat asta în ultimele săptămâni. Ecaterina este bine și are mult bine în față. Mai are foarte mult de parcurs, de recuperat. La partea de mobilitate în mod deosebit, la parte de memorie de scurtă durată pentru că acolo sunt niște forme de autoprotecție a creierului care preferă să uite niște lucruri dureroase care sunt din trecutul care tocmai s-a încheiat, din trecutul apropiat.

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului care a încercat să-l salveze pe băiețelul de 3 ani din apele Mureșului: „I-am făcut respirație gură la gură, era deja mort”

În schimb cu memoria de lungă durată Ecaterina nu are niciun fel de problemă și îi uimește pe toți cu cunoștințele ei de limbă engleză și de muzică. Mai avem foarte mult de lucrat pe partea de mobilitate a mâinilor, de mobilitate a picioarelor, dar în ultimele zile pentru că are o dorință foarte mare să meargă, Ecaterina aproape că sare din scaunul cu rotile. Mă roagă să o ajut să se ridice din scaun și să stea pe propriile picioare”, a mai spus părintele Nicolae Dima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si