Close sidebar
Close sidebar

Spike, duminica aceasta la “Invitatul de 12”, emisiune difuzată la Kanal D2 și Radio Impuls: “Le-am colecționat pe toate…”

Simona Costache,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminica aceasta, Spike, îndrăgitul rapper, cântăreț și regizor român de videoclipuri muzicale, va fi invitat în emisiunea "Invitatul de 12", realizată de Cosmin Cernat. Spike, alias Paul Mărăcine, vorbește despre noua sa piesa, “Soarele”, despre hobby-urile sale și întâmplări care și-au pus amprenta asupra lui.

Încă din copilărie a fost un spirit curios și mereu în mișcare. Spune ca pasiunea pentru o activitate îl poate transforma într-un adevărat colecționar.

“Am inceput de mic cu desfăcutul jucariilor și cu bătaia pe care o luam după aia 😊 (…) Din 2009 am pasiunea motoarelor (motocicletelor – n.r.) (…) am și două biciclete; și o trotinetă electrică, pe care o țin de obicei în portbagajul mașinii și când este traficul aglomerat, parchez, îmi iau trotineta și mă duc.(…) Fotografia mă pasionează (…) Am doisprezece aparate de fotografiat acasă, le-am colecționat pe toate”, dezvăluie artistul.

Citeste si: Câți bani va primi Simona Halep de la ITIA după reducerea suspendării. TAS a publicat motivarea deciziei după șapte luni de la anunțarea ei- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Cosmin Cernat e curios să afle părerea invitatului său, în ceea ce privește mersul, pe “două roti”, în Capitală iar Spike surprinde cu răspunsul oferit.

Nu mă deranjează traficul, n-am avut în viața mea un accident de motor. (…) E un soi de meditație... ”, spune celebrul artist.

Spike povesteste si despre deplasarea sa în Nepal, din urmă cu doi ani, o calatorie care l-a suprins si i-a schimbat perceptia despre propria rezistenta in situatii limita.

“S-a întâmplat acum doi ani, de ziua mea, și eram cu Marian (prietenul artistului – n.r.) (…). Eu n-am ajuns la Everest Base Camp (una dintre cele două tabere două de bază de pe Muntele Everest, Tabăra de bază de Sud, din Nepal, care este situate la o altitudine de 5.364 metri – n.r.) prietenul meu da. Am ajuns la 4127 (…) si nu mai vedeam…”, e parte din dezvăluirile inedite făcute de celebrul artist.

Mai multe dezvăluiri despre viața artistului aflați urmărind duminică, de la ora 12:00, o noua ediție a emisiunii "Invitatul de 12", difuzată simultan pe Kanal D2 și Radio Impuls.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI