Close sidebar
Close sidebar

Un sportiv din Ucraina a pierit în războiul cu Rusia. Yevhen Malyshev avea 20 de ani și a luptat până în ultima clipă

Yevhen Malyshev, un sportiv din Ucraina, a murit în războiul cu Rusia. Tânărul avea 20 de ani și a luptat până în ultimul moment pentru poporul său.

Georgiana Balaban,

Yevhen Malyshev avea 20 de ani și a luptat pentru țara sa.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lacrimi și durere după decesul sportivului ucrainean. A pierit fulgerător la 20 de ani în lupta pentru țara sa. Yevhen era profesionist al sporturilor de iarnă, dar renunțase la carieră. Anunțul decesului a fost făcut de Federația Ucraineană de Biatlon.

Citeste si: Ucraina le promite bani militarilor ruși care se predau. Ce se știe despre primul schimb de prizonieri

Tânărul a murit în război. Până în ultimele secunde din viață a luptat pentru semenii lui.

Sportivul de 20 de ani este victima conflictului militar dintre Ucraina și Rusia

Familia sportivului este devastată de durere. „Federaţia anunţă moartea tragică a unui membru al naţionalei de tineret a Ucrainei, Yevhen Malyshev din Harkov, născut în 2002.

Exprimăm cele mai profunde condoleanţe familiei, prietenilor şi celor dragi. Amintire eternă", a scris Federaţia Ucraineană de Biatlon.

Citeste si: Cât de mare este puterea nucleară a Rusiei? Câte arme nucleare are armata lui Vladimir Putin

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform primelor informații, Yevhen Malyshev ajuta serviciul militar din Ucraina și a vrut să fie alături de oameni în războiul împotriva rușilor. Tânărul de 20 de ani a murit ca un erou și a luptat pentru țară până la ultima suflare.

Citeste si: Prinţul Charles, despre invazia Ucrainei de către Rusia: Un atac împotriva libertăţii

Yevhen era un profesionist al sporturilor de iarnă. El renunțase la această carieră în urmă cu doi ani. Moartea lui a fost anunțată de Federația Ucraineană de Biatlon.

Tânărul de 20 de ani, care a murit pentru patrie, este considerat un erou de toți oamenii. Yevhen Malyshev a luptat pentru Ucraina și va rămâne doar o amintire în sufletele cunoscuților.

Citeste si: „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE“ Crucea Roșie Română trimite primul convoi cu ajutoare umanitare la Cernăuți, Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI