Cladirea abandonata n-are nici gard, nici paznic. Pe vremuri fabrica de tigari, ar apartine- spun surse din primarie- omului de afaceri Ioan Niculae- eliberat anul trecut din inchisoare dupa o condamnare de 2 ani si jumatate in dosarul "mita pentru PSD".

"Noi, ca autoritate locala, am intervenit de mai multe ori la proprietarul care detine fosta fabrica de tigarete din Iasi, din pacate actualul proprietar nu a avut nicio atentie cu privire la fosta fabrica, in ultimii

ani i-am dat nu mai putin de 6 amenzi in valoare de 30 000 de lei"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La nici 24 de ore de la groaznicul accident, cand masurile ar fi trebuit sa fie luate, eventualitatea unei tragedii inca pandeste: 4 adolescenti au urcat o saltea pe acoperisul unei alte cladiri abandonate din acelasi complex. Fac salturi la inaltime si se apropie riscant de margine!

Desi in astfel de cazuri proprietarul cladirii este cel tras la raspundere, politistii inca nu s-au sesizat. Cei din primarie spun, la randul lor, ca fabrica dezafectata este monument istoric si ca deocamdata nu poate fi demolata.

Pana se vor pune de acord autoritatile, parintii sunt singurii care isi mai pot proteja copiii.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si