Cu o mana in aer si alta in apa, iubitorii de kite il detroneaza pe Neptun! „ Facem si sarituri, noi acum suntem ca niste copii mai mari, mai mici, ca sa zic asa”.

Daca va place ce vedeti, aflati ca puteti fii ca ei, stapani ai marii!

„Toata lumea vede, spune e spectaculos, superb, minunat.

Sunt doua sporturi imbinate, alunecarea pe placa, wakeboardul si parapanta, dar nu prea vin sa incerce”, spune Catalin Serban, manager de plaja.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Va puteti invinge frica, garantat, in doar 3 zile. Atat dureaza un curs complet de kite in nordul statiunii Mamaia! Cel mai important e sa deprindeti notiunile elementare.

„Ideea e ca odata ce-l inveti, nu-l mai uiti. E ca mersul pe bicicleta”, da asigurari, Mihai Spantovean, administrator de plaja.

"Dupa 3 zile fiecare zi pe apa inseamna o progresie enorma. Poti sa inveti intr-o saptamana sa sari fara probleme, repet, daca ai facut sporturi anterioare unde esti obisnuit”, povesteste Iulian Tache, rider profesionist.

„Noi, in Romania avem cel mai mic tarif la scoala de kite. In strainatate e undeva la 800 de euro un curs complet, la noi e undeva la 400 de euro”, a declarat Mihai Spantoveanu.

Daca doriti sa va condimentati vacanta la mare cu un curs de sporturi nautice, trebuie sa tineti cont de doua aspecte importante: perseverenta si pasiunea pentru mare pot face minuni!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si