Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Femeia în vârstă de 68 de ani și-a pierdut viața

„În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum femeia și alte persoane care intenționau să traverseze se asigură, apoi pășesc toți pe trecerea de pietoni, ceilalți șoferise opresc și le acordă prioritate. Bărbatul de 56 de ani circulă cu viteză, nu încetinește și o lovește pe femeia de 68 de ani, apoi o târăște câțiva metri cu mașina.

Ceilalți pietoni care traversau alături de ei au scăpat ca prin minune. Oamenii au sunat la 112 după ajutor, însă, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Aparatul etilotest apă a arătat că șoferul avea o alcoolemie de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. A fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru ucidere din culpă și pentru că a condus un autoturism sub influența alcoolului. Astăzi, judecătorii vor decide dacă îl vor aresta pentru următoarele 30 de zile.”, transmite Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si