Bogdan Mocanu și Jador sunt buni prieteni și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Puterea dragostei”. Încă de atunci, cei doi țin legătura și se înțeleg de minune.

În cursul serii de miercuri, Jador și-a anunțat retragerea din industria muzicală din cauza unor probleme medicale. Bogdan Mocanu a sărit în ajutorul artistului atunci când a văzut multitudinea de comentarii negative primite de prietenul său.

„Spuneți o rugăciune!”

Bogdan Mocanu a fost profund deranjat de cuvintele grele pe care unii dintre urmăritorii lui Jador i le-au spus artistului, după ce acesta și-a anunțat retragerea. 

Citește și: Jador renunță la muzică: ”Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

Pe instatory, Bogdan Mocanu l-a apărat pe Jador și a avut un mesaj pentru persoanele care îl critică pe cântărețul de manele, care are mari probleme de sănătate.

„Și în momente ca astea văd comentarii negative. Dezamăgit profund” ,a scris Bogdan Mocanu pe pagina sa de Instagram.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totodată, cel mai bun prieten al lui Jador le-a explicat urmăritorilor artistului că nu poate oferi mai multe detalii despre starea lui de sănătate. Bogdan Mocanu i-a sfătuit pe urmăritorii lui Jador  să pună răutatea deoparte și să se roage pentru artist.

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea.

Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui. Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea.

Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutacioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită. Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.

Citește și: Bucurie infinită în familia lui Theo Rose! Artista și Anghel Damian au devenit părinți pentru prima dată: „E aici! Îl țin în brațe!”

Jador se retrage din industria muzicală

Manelistul a venit cu o veste trăznet în fața fanilor lui, ieri, atunci când a postat un mesaj halucinant pe Instagram. El a explicat că se confruntă cu probleme de sănătate grave și că se va retrage din muzică. 

El nu a spus ce probleme are, dar i-a lăsat pe fanii săi să înțeleagă că sunt destul de grave și că nu va mai putea cânta.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite... pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie…

Citește și: Emoționant! Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba după ce s-a trezit din comă? „Este conștientă și vorbește”

Împreuna cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă! ANUL ĂSTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CĂ DUMNEZEU SĂ MĂ ȚiNĂ ÎN VIAȚĂ ȘI SĂ MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE! În cazul în care nu o să mai fiu... vă dau vouă, fanilor mei, muzică gratis! VĂ iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj. aveți grijă de sănătatea voastră!”, este mesajul publicat de Jador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si