Solista Stana Izbașa a avut de-a lungul timpului mai multe intersecții nefericite cu legea, una dintre ele referindu-se la regimul armelor și munițiilor. Cea mai cunoscută cântăreață de muzică de petrecere din Banat a avut în ianuarie 2018 un proces la Judecătoria Timișoara, în care magistrații au admis cererea Parchetului, de confiscare a armelor deținute de artistă.

Cel mai probabil, frumoasa solistă de folclor a uitat să-și vizeze permisul 

”Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. În temeiul art. 5491alin. 5 lit. b) CPP, raportat la art. 112 alin. 1 lit. f) CP, dispune confiscarea specială de la numita a următoarelor bunuri:- armă neletală (pistol cu gaze), marca Walther, calibrul 9 mm, seria M 086154,- 10 (zece) cartuşe calibrul 9 mm,- armă neletală (pistol cu gaze), marca Rhoner Sportwaffen, calibrul 8 mm, fără serie, cu inscripţia PTB 83/2,- 7 (şapte) cartuşe calibrul 8 mm, depuse la camera de corpuri delicte a IPJ Timiş potrivit dovezii seria H. nr. 0172610 din data de 14.02.2017. În temeiul art. 275 alin. 3 CPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, așa a sunat decizia judecătorilor. Cel mai probabil, solista deține armele în mod legal, dar a uitat să se prezinte pentru vizarea permisului, care se face o dată la 3 ani. 

Citeste si: Ultima femeie din viața lui Cornel Galeș a renunțat la moștenire! Viviana s-a cununat religios cu Galeș la un an și jumătate după decesul Ilenei Ciuculete! EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Stana Izbașa a mai avut de pătimit din punct de vedere legal și atunci când s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, în dosarul șpăgilor de la Facultatea de Drept din Băile Herculane.”

Afacerea spagilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundatiei Romane pentru Tineret (FRPT) din Baile Herculane (judetul Caras-Severin) a fost solutionata definitiv, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a pronuntat asupra recursurilor declarate in dosarul de coruptie instumentat de fostul PNA. Magistratii instantei supreme au admis in intregime recursul procurorilor Anticoruptie din Timisoara, astfel ca renumita cantareata de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penala, cu suspendare, de doi ani si sase luni pentru fals intelectual, uz de fals si complicitate la fals material in inscrisuri oficiale”,  scria ”Romania liberă” despre caz.  

Izbașa
Stana Izbașa nu e la prima înfățișare în fața judecătorilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si