Close sidebar
Close sidebar

Stare de alerta in Valcea! O groapa de gunoi arde de 9 zile! A fost scandal monstru cu ministrul Mediului, venit la fata locului

E stare de alerta in Valcea, unde o groapa de gunoi arde de noua zile spre disperarea oamenilor din zona, care spun ca s-au imbolnavit din cauza fumului. La fata locului a sosit astazi Ministrul Mediului, dar si localnicii care au l-au huiduit si apostrofat pe administratorul gropii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In joc e si sanatatea localnicilor, se plang cei din zona gropii de gunoi, in care focul inca mocneste.  De 9 zile, oamenii, aerul si apa sunt otravite de fumul toxic. Starea de alerta instituita l-a adus azi in mijlocul multimii pe ministrul mediului.


In fata ministrului, administraytorul sustine ca nu e vinovat de niciun dezastru ecologic. De cealalta parte, unul dintre consilierii locali readuce in discutie o ipoteza halucinanta, lansata de un fost prefect. Ani buni, aici s-ar fi aruncat deseuri radioactive.

"Ar fi fost aduse substante radioactive periculpase, nifci el nu mai stie ce a declarat, ca a primit niste note informative de la SRI, dar ca incercarile lui de a face ceva au fost obstruictionate la cel mai inalt noivel"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Constantin Mota consilier local-

"Cetatenii se plang de dureri de cap, de ameteli, de faptul ca ii ustura tare pe gat"

Luate la intrebari de ministrul mediului, autoritatile locale se scuza si spun ca groapa de gunoi e ca o fortareata.

Intre timp, norul toxic a ajuns la 30 de kilometri departare, inghitind 8 localitati. Cei din apropierea gropii de gunoi spun ca pot supravietui doar cu masti.

Pentru ca nu respecta normele impuse de garda de mediul cel mai probabil groapa de gunoi va fi inchisa, iar administratorul, aspru sanctionat.

     

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI