Cu chipul tumefiat si cu mai multe lovituri in zona capului: asa se prezenta, sambata, copilul de 14 ani care spunea ca arata in halul acesta din cauza primarului comunei: „M-a batut domnul primar, ca dau cu pietre dupa caini. Cu ce te-a lovit? Cu pumnii si cu picioarele”.

Daca sambata, copilul a fost consultat la Spitalul Judetean din Tulcea si trimis acasa, cu tratament, astazi starea lui s-a inrautatit.

Medicii l-au internat pe sectia de chirurgie.

Nastasescu Teodor, manager Spitalul Judetean Tulcea: "Acelasi copil de 14 ani, tot insotit de mama, s-a prezentat pentru dureri de cap si varsatura si a fost internat pentru a i se face un computer tomograf, de data aceasta mama spunand ca traumatismul a fost cauzat de o agresiune”.

CITESTE SI: O fetita de 4 ani din Maramures a ajuns in stare grava la spital, dupa ce mama ei, insarcinata cu al patrulea copil, a batut-o crunt. Fata are ruptura de splina si fracturi multiple

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia copilului spune ca, dupa bataie, primarul le-a oferit bani si lemne pentru iarna, doar ca sa nu spuna nimanui adevarul.

Edilul din Mihai Bravu, care a raspuns abia astazi reporterilor nostri la telefon, s-a aratat deranjat de intrebarile jurnalistilor.

TANASE RADUCAN, primar: „Lasati oamenii de la Cercetari penale care sunt in drept sa faca acest lucru, si in urma rezultatului publicati pe astea. Din doi, numai unul poate sa aiba dreptate, nu amandoi. Noua nu ne-ati dat niciun punct de vedere. Nici nu o sa va dau niciun punct de vedere, pentru ca m-am saturat de presa asta ce poate sa relateze”.

DORIN VISTERNEANU, inspector principal IPJ TULCEA: „Politistii din cadrul postului de politie Mihai Bravu s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari cu privire la infractiunea de loviri si alte violente”.

Acum, politistii trebuie sa afle daca baiatul a fost, intr-adevar, agresat de primarul comunei sau daca loviturile sale au fost provocate de altcineva. Daca starea copilului se agraveaza, ar putea fi transferat la Spitalul judetean Constanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si