Close sidebar
Close sidebar

Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit după decizia magistraților. Ce mesaj au transmis milionarii

Instanța a hotărât, astăzi, ca Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Milionarii au transmis un mesaj prin intermediul avocaților.

Diana Bostan,

Andrew și Tristan Tate


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrew și Tristan Tate sunt cercetați pentru viol și trafic de persoane, iar magistrații au respins cererea de eliberare a acestora.

Frații Tate au transmis un mesaj din închisoare

''Suntem nevinovați și sperăm ca justiția din România să demonstreze acest lucru.'', au transmis frații Tate prin intermediul avocaților.

Citește și: VIDEO- Noi acuzații grave în cazul fraților Tate. Cristian Rizea: „Gabi Bădălău i-a turnat pe Frații Tate. Face ta-su niște prăduieli la DNA de vă stă mintea în loc”

Avocații susțin că cererea a fost respinsă total nejustificat, în condițiile în care lipsesc probele în acest caz.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

''Astăzi am avut cererea de prelungire a Parchetului, cererea de prelungire a arestului preventiv. O cerere pe care apărarea o consideră nejustificată și total exagerată, mai ales în condițiile în care susținem în continuare că materialul probator lipsește cu desăvârșire în această cauză”,  a spus avocatul.

Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit

Andrew Tate s-ar simți rău, motiv pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor.

Cu toate acestea, avocatul celor doi susține că nu se folosește de acest lucru pentru a fi eliberat.

Citește și: UPDATE- Frații Tate rămân în arest. Măsura a fost prelungită încă 30 de zile

''Andrew are o stare de sănătate precară din cauza unei afecțiuni și mă opresc aici, clientul meu nu vrea să vorbesc despre asta, nici nu vrea să folosesc asta în apărarea lui.

Că s-a agravat starea lui de sănătate și a fost nevoit să meargă la spital, este adevărat. Nu se folosește de acest argument pentru a justifica o cerere de eliberare.'', a mai spus avocatul celor doi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI