Starul Disney Park Soon Ryun a murit la vârsta de 29 de ani, după o cădere fatală de pe scări, informează Daily Star.

Citește și: Gestul inedit al unei stewardese! A amenințat cu bomba în avion, pentru a-și opri fostul iubit să plece cu noua sa parteneră

Actrița sud-coreeană Park Soo Ryun, vedeta serialului de succes Disney+ "Snowdrop", a murit zilele trecute în urma unui accident tragic și mortal- cu doar câteva ore înainte de a intra în scenă să cânte. 

Park Soon Ryun a murit la vârsta de 29 de ani

Park Soon Ryun a murit la vârsta de 29 de ani

Actrița sud-coreeană, cunoscută pentru munca sa în serialul Snowdrop alături de Blackpink’s Jisoo, a murit în weekend.

Citește și: Un mare actor de la Hollywood a murit într-un accident de motocicletă

Presa sud-coreeană a raportat că Park Soo s-a împiedicat și a căzut pe un etaj de scări la o proprietate din Insula Jeju- cu doar câteva ore înainte să fie pe cale să cânte acolo.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ianula Darlaiane, o tânără actriță româncă la Hollywood: “Am învățat să accept orice rol, oricât de mic ar fi”

Potrivit rapoartelor, ea a fost internată la un spital local pentru tratament de urgență, dar, din păcate, a fost declarată în moarte cerebrală de către medici.

Familia a decis să doneze organele actriței

Familia tinerei actrițe și cântărețe a decis să-i doneze organele în onoarea ei- dezvăluind că ar fi „mângâiați” să știe că inima ei a mers către cineva care are nevoie de ea.

Mama lui Park a spus luni pentru presa asiatică: „Creierul ei este inconștient, dar inima încă mai bate. Trebuie să existe cineva care are nevoie disperată de organe. În calitate de mamă și tată, vom putea trăi mângâiați de gândul că inima ei s-a dus la cineva și că bate în continuare”.

Potrivit Channel News Asia, cortegiul ei funerar a avut loc pe 13 iunie.

Park Soo și-a făcut debutul în actorie în musicalul Il Tenore din 2018, înainte de a apărea în alte spectacole muzicale, inclusiv Othello și The Cellar.

Park este a doua vedetă Disney care și-a pierdut viața în ultimii ani. În ianuarie 2022, Kim Mi-soo- care a apărut și în Hellbound- a pierit în mod tragic.

O declarație spunea la acel moment: "Trebuie să împărtășim o veste extrem de sfâșietoare și tristă. Actorul Kim Mi-soo ne-a părăsit brusc. Cei îndoliați sunt devastați de această veste neplăcută".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si