Close sidebar
Close sidebar

Statuia diavolului in locul monumentului pentru Ionut, baietelul ucos de caini! In Parcul Tei au fost instalate trei reprezentari uriase ale "necuratului"

In septembrie 2013, Ionut Anghel (4 ani) a fugit impreuna cu fratele lui din Parcul Tei si si-a gasit sfarsitul ucis de caini. Familia baiatului a incercat sa faca demersuri ca in parc sa fie amplasat un monument care sa aminteasca de Ionut.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ideea ca in Parcul Tei sa existe macar o placuta care sa aminteasca de drama lui Ionut s-a pierdut in timp, cu toate ca o astfel de solicitare a fost depusa la Primaria sectorului 2.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Familia lui Ionut nu a reusit sa convinga autoritatile locale sa creeze un astfel de loc in interiorul parcului. In schimb, primaria a inaugurat aici un soi de Disneyland, in centrul caruia se afla o casa a groazei.

Bizara este alegerea celor care au proiectat parcul de distractii de a aduce la intrarea in casa groazei trei statui care il reprezinta pe diavol. Nu e nici o figura de stil: diavolii din parcul Tei au colti, coarne, ghiare si copite.

Bucurestenii mai slabi de ingeri e bine sa evite locul respectiv pentru ca ar putea suferi un soc.

Regizorul si publicistul Iulian Capsali a vorbit in termeni duri despre decizia autoritatilor locale de a instala astfel de statui intr-un parc pentru copii. „Simtiti-va bine, diavolul e cu copiii in parc. In Parcul Tei, pe fonduri europene, s-a construit un parc de distractii. Pentru ca tot vine sezonul Halloween, pentru amatorii de satanism amuzant, s-a ridicat o casa de speriat copiii, strajuita de trei statui colorate, enorme, ale diavolului, cea din centru tronand ca a unui stapan al
legiunilor demonice
”, a scris Capsali pe contul lui de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI