Close sidebar
Close sidebar

Stefan Banica jr a fost luat din Armata ca sa joace in Liceenii: „Nu ma interesa sa iau proba, venisem sa mananc acasa. M-au mutat la Bucuresti cu dispozitie de la ministru, de la partid”

Stefan Banica jr a dezvaluit cum a prins rolul principal in filmul „Liceenii”.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Stefan Banica jr a devenit celebru la 19 ani, in 1986, cand a aparut in filmul „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos. El a dezvaluit in ce context a prins rolul care i-a marcat cariera. „Am intrat în '85 la Institut, dar fiind încorporabil am plecat imediat nouă luni la Craiova. Atunci s-a făcut castingul pentru «Liceenii». S-a făcut cu ambele Institute de Teatru care existau atunci în România, cel de la Bucureşti şi Târgu-Mureş. Cu absolut toţi studenţii care se puteau potrivi vârstei. N-au fost mulţumiţi, şi regizorul Corjos, un alt om important pentru mine, a întrebat: „Alţi oameni nu mai sunt? Ba da. Mai sunt patru amărâţi în armată la Craiova. Aduceţi-i şi pe aceia”, a marturisit Banica jr in Jurnalul national.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Ne-au adus. Eram trei studenţi la actorie şi unul la regie. Am dat probe la Buftea şi aia a fost. Nu mă interesa să iau proba, venisem să mănânc acasă. Mi s-a părut Occident faţă de ce era la Craiova.

Am dat proba, am mâncat, după care am plecat înapoi. Telefonul a sunat. Ai luat rolul, începem treaba. Am venit practic cu două luni înainte să termin armata, m-au mutat la Bucureşti, cu dispoziţie de la ministru, de la partid”, a mai povestit Stefan.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI