Close sidebar
Close sidebar

Stefan Beldie, despre meciul Romania – Elvetia: „Elvetienii mai buni, noi mai echipa!

Stefan Beldie sustine ca Elvetia a fost mai buna decat Romania la meciul din aceasta seara, incheiat cu egalitate, dar ca nu sunt superiori ca grup.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

"M-a incantat jocul nostru la ofsaid si echipa scurta pe care am avut-o la acest meci, aproape la fel de scurta ca-n meciul cu Franţa. Am reusit asta chiar si-n condiţiile caderii fizice din partea a doua a meciului. Cand nu ai mingea, automat exista si impresia ca nu ai potenţa, ca nu contezi suficient in joc din cauza lipsei de energie", sustine Stefan Beldie.

"Elveţia a fost mai buna decat noi per total. Au combinat mai mult, au continuat sa atace si dupa ce au egalat, au calitate individuala superioara noua. Nu sunt insa superiori ca grup. Poate pentru ca-s un amestec etnic, poate pentru ca unii dintre ei se gandesc sa joace pentru Kosovo daca nu li se da banderola, nu stiu. Ar fi fost foarte bine sa castigam astazi, dar nu am fi meritat", continua acesta.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Textul integral pe 3surse.ro.

Nationala Romaniei a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, miercuri, in compania selectionatei Elvetiei, pe arena Parc des Princes, in etapa a doua a grupei A de la Campionatul European, dar si-a pastrat sansele de calificare in optimile din finala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI