Ieri, 1 februarie 2022, la Iași a avut loc un adevărat carnagiu, cu puțin înainte de ora 07:00. În urma impactului, șapte oameni au decedat. În acest caz, Ștefan Mandachi a ținut să își facă vocea auzită, ba chiar să critice autoritățile pentru lipsa de empatie și responsabilitate.

Citeste si: VIDEO |Scene șocante la secția de poliție. Un bărbat a lovit un jurnalist după ce a făcut accident: „Am băut cu...”

Ştefan Mandachi, promotorul Autostrăzii Moldovei, a vorbit despre cumplitul accident rutier. El s-a arătat profund afectat de evenimentul rutier petrecut așa că a transmis un mesaj pe pagina oficială de socializare. El trage la răspundere modul în care suntem conduși și în care se acționează de ani buni.

Citeste si: Accident rutier cumplit. Șapte oameni au murit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Omul de afaceri a crticat imediat reacția pe care au avut-o mai mulți oameni importanți în mediul online și a precizat că vina nu este în tottalitate a șoferilor, ci a celor care nu iau nici măcar o soluție în acest sens.

„7 vieţi au fost curmate azi! 7 familii au rămas distruse pe viaţă! 7 oameni morţi într-un accident pe o şosea tipică Moldovei. Şosele moldoveneşti, cum de altfel sunt absolut toate şoselele din Moldova: groaznice! Imediat, Ministerul de Interne face o postare: "STOP, este mult prea MULT. DEMULT ESTE MULT PREA MULT! CONDUCEȚI PREVENTIV.(...) ÎNȚELEGEȚI O DATĂ PENTRU TOTDEAUNA". Nicio silabă că în acel loc trebuia să fie o AUTOSTRADĂ! Nicio literă despre ipocrizia întregului Guvern, care a lăsat Moldova în paragină, care a nenorocit o întreagă regiune şi din vina căruia s-a petrecut accidentul.

Da, vinovaţii morali pentru că azi sunt în sicrie 7 români, pe lângă vitezomani, sunt cei care au condus toate Guvernele din 1990 până azi, inclusiv cel care guvernează în 1 februarie 2022, care erau obligaţi să construiască acolo o AUTOSTRADĂ cu 3 benzi pe sens.", a scris Ştefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Ce a transmis omul de afaceri- Ștefan Mandachi

Mandachi critică dur sistemul de conducere din România și reacția neînțeleasă a autorităților, și cere în mod insistent să se construiască autostrăzi, așa cum este normal să aibă fiecare țară.

Citeste si: VIDEO| Polițiștii din Baia Mare au tras focuri de armă pentru a opri un tânăr șofer după o cursă nebună cu mașina pe străzile din localitate

Ștefan Mandachi a declarat că lipsa autostrăzilor din țară este în primul rând motivul principal pentru care mor atât de mulți oameni în accidente rutiere, cum s-a întâmplat la Iași, ieri, când șapte persoane au încetat din viață.

ștefan mandachi despre tragicul accident iași

Șapte oameni au murit în carnagiul de la Iași.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Chiar acolo, unde a avut loc carnagiul, ar fi trebuit să fie o autostradăăă maaaree! Încă 7 oameni aşezaţi în sicrie direct de pe şoselele Moldovei!!! Iată unul dintre motivele pt. care au murit azi dimineaţă pe şoselele astea nenorocite (de către toate Guvernele) ŞAPTE OAMENI. Mai jos este moştenirea panourilor de tablă, pe care te prefaci, cu indiferenţă, că nu o vezi”, a mai scris Ştefan Mandachi pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ștefan Mandachi, promotorul vehement al Autostrăzii Moldova, a reacționat imediat după tragedia din Iași: ”Șapte oameni așezați direct în sicrie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si