În această dimineață, până în ora șapte, a avut loc un tragic accident rutier la Iași. Tânăra însărcinată a fost salvată și a fost dusă la spital pentru a naște. Medicii sunt de părere că femeia și fătul prezintă o stare de sănătate foarte bună.

În urma cumplitului eveniment, șapte oameni au decedat. Femeia însărcinată a reușit să scape cu viață și a fost transportată la spital pentru a naște.

Medicii consideră că ea și fătul prezintă o stare de sănătate bună.

Citeste si: Circulaţie blocată pe DN 65, în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane

Tânăra gravidă va da naștere unui copil

Doctorul Răzvan Socolov consideră că starea de sănătate a gravidei care a fost implicată în carnagiu este una foarte bună, iar fătul acesteia este în afara oricărui pericol. El a spus că pacienta implicată în accidentul rutier are naștere primipară.

„Pacienta implicată în accidentul rutier din Bălțați județul Iași, are naștere declanșată, primipară. Starea de sănătate a acesteia și a fătului este în regulă. Din câte am înțeles, pacienta nu a fost implicată direct în accident. Vom aștepta să nască pentru că este abia la început procesul", a menționat Răzvan Socolov.

În groaznicul eveniment rutier au mai fost implicate un camion, un microbuz și o ambulanță care transporta femeia gravidă la spital.

Aceasta are vârsta de 24 de ani și este la prima ei naștere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

gravida accident iași  a fost salvată

Accident cumplit la Iași.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Un martor la accident, cautat de politie

Poliția a ajuns la mai multe ipoteze despre cum s-a întâmplat accidentul, însă nu au ajuns la un răspuns final, deoarece ancheta de abia a început și este în plină desfășurare. Cea mai plauzibilă cauză ar fi că șoferul camionului a derapat și s-a ciocnit de ambulanță, iar ulterior ar fi intrat în microbuzul în care se aflau șase persoane, care din păcate, au decedat. Șoferul camionului este a șaptea victimă.

Citeste si: Accident cumplit în Teleorman. O persoană a decedat

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Polițiștii au transmis că în această dimineață au fost sesizați despre faptul că a avut loc un accident rutier.

„În această dimineață, în jurul orei 6.40, am fost sesizați despre faptul că pe DN 28, în afara localității Sârca, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate pâmă în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate trei vehicule, respectiv un autocamion, o ambulanță și un autovehicul.

În urma impactului, mai multe persoane au fost rănite, iar pentru o parte dintre acestea a fost constatat decesul. În prezent, la fața locului sunt mai multe echipaje de poliție rutieră care efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și acționează pentru fluidizarea traficului rutier", au menționat.

Citeste si: Cine este cel care a provocat accidentul cu șapte morți de la Iași! Tânărul în vârstă de 30 de ani urma să se însoare

VIDEO- 7 familii distruse dintr-o lovitură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si