Close sidebar
Close sidebar

Ștefania, atac dur la adresa fostului său iubit: "Este foarte josnic pentru ea să accepte așa ceva"

Ștefania aruncă bomba și spune despre Cristian că avea o altă relație în timp ce se afla în ”Casa Iubirii”.

Diana Bostan,

Cristian Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a pornit de la un live făcut pe Instagram de Cristian. Acesta vorbea de actuala sa iubită, însă Ștefania este de părere că acesta avea o relație în timp ce era în casă.

Ștefania, ieșire nervoasă la adresa lui Cristian

Tot Ștefania a mărturisit că l-ar fi surprins pe Cristian vorbind cu fata respectivă de mai multe ori.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii, replici dure la adresa lui Adrian

Ștefania a făcut aceste afirmații în cadrul emisiunii online ”Culisele Iubirii”:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Nu mă mai interesează Cristian, a fost foarte răutăcios. Este foarte ofensat că nu m-am dus cu el în America, l-a deranjat și a acționat. Și-a făcut iubita, i-a zis că o iubește și cumva astea au ajuns la mine.

Am avut o perioada când am suferit, însă acum nu mai. M-ar fi tras în jos, nu am nevoie de persoane negative în viață mea. Nu are ce caută lângă mine. El a spus că nici macar nu mă considera iubita lui. Mințind-o pe ea la început că el a venit să își facă o imagine, și tot pentru imagine a venit în emisiune. Îmi pare rău, dar este foarte josnic pentru o fata să accepte așa ceva.
Nu stiu ce i-ar fi putut oferi de la distanta.”

Ștefania a spus despre Cristian că îl interesează doar faima

Îl interesează faima, imaginea, se crede persoana publica, este un nimeni pentru mine. De iertat, nu țin ura, mă respect pe mine, dar prieteni nu. Nu aș simți nimic daca i-aș vedea. Nu sunt o persoana geloasa, însă am o curiozitate de a afla adevărul. 

Citeste si: Emoții mari în Casa Iubirii. Cine a părăsit competiția

Eu sunt singura în continuare, este o persoana cu care vorbesc, dar nu este nimic. Nu dau detalii acum. Îmi doresc o relație serioasa. Daca el nu ia o inițiativă, eu nu mă bag. Eu sunt singura, vreau să cresc lângă cineva. Nu pot spune cum arata. Nu sunt îndrăgostită, am fluturași", a dezvăluit Stefania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI