Ștefania, fosta concurentă de la Casa Iubirii, spune cum l-ar face pe Cristian să sufere dacă acesta ar mai avea o relație cu ea. Aceasta este sinceră și a răspuns la cele mai incomode întrebări legate de viața ei.
De fiecare dată când îl privește pe Cristian, spune că se simte foarte rănită.

Citeste si: Ediție cu scântei a emisiunii ”Casa Iubirii”. Bianca îi spune Mariei ce se întâmplă între ea și George

"Să zicem că renunță la actuala lui. Aș vrea să îmi demonstreze daca pe bune vrea ceva cu mine și să stea după mine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Nu îmi mai doresc ceva ce am avut pentru că am văzut cum e, nu e deloc ok că și persoana cu mine. În emisiune, era altfel, când am ieșit, altfel, pot spune că și-a bătut joc de mine. Eu iubesc tot ce fac nou, el a fost doar o experiență și a rămas istorie.

Citeste si: George o place pe Xenia? Care e motivul pentru care un nou cuplu din casă ajunge la destrămare?

Îmi pare rău că am pus suflet și am ținut la el. El s-a supărat că de ce nu m-am dus după el, nu aveam cum, eu vreau o cariera aici. Te rog, sunt tare curioasa daca ai putea să îmi trimiți o scrisoare din Santa Monica de unde ai zis să mergem împreună", a fost mesajul transmis de Ștefania pentru Cristian.
Ștefania a povestit și câteva picanterii din viața ei amoroasă și cum că a făcut sex în mașină sau că a spionat iubitul altei prietene.

Citeste si: Natalia, fosta concurentă din Casa Iubirii, dezvăluie intențiile lui Sorin: „El este axat pe emisiune și vrea în Finală"

"Da, am făcut sex în mașină și este foarte incomod. Și da, am fost amor și într-un club și este foarte palpitant. Pe al meu nu l-am spionat, dar pe iubitul prieteni mele da, a fost foarte amuzant și nu, nu am flirtat cu iubitul prietenei mele", a răspuns Ștefania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si