Cosmin a fost concurent două sezoane la rând în emisiunea ”Casa iubirii”, fiind recent descalificat, după ce s-a aflat că ar furniza detalii din emisiune unei persoane cu care  ar fi ținut legătura în spatele camerelor de filmat.

Chiar și așa, deși, spune el, nu și-a dorit să iasă din emisiune cu imaginea pătată, a continuat să fie foarte activ în mediul online și să păstreze legătură cu cei care l-au susținut, dar și cu foștii concurenți.

Citește și: VIDEO Mama Robertei nici nu vrea să audă de Sebastian! De ce nu crede că e potrivit pentru fiica ei: „Nici în momentul de față nu sunt bine cu ea”

Ștefania este însărcinată cu Cosmin?

Iar cel care îi este acum cel mai aproape este Radu, câștigătorul sezonului trecut al emisiunii de la Kanal D. Împreună fac live-uri pe TikTok și tot împreună, acum, au dat startul unor provocări de zile mari.

Radu a sunat foste concurente în direct pentru a le face farse, iar Cosmin s-a gândit la o provocare… controversată.

Una la care s-a gândit singur și care a creat multă vâlvă în mediul online, dar pe care nu a putut să o ducă la îndeplinire. De fapt, nu a vrut, din dorința de a nu-și șoca mama și de a nu o supără pe Ștefania.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Căci ea, concurenta din ”Casa iubirii”, era în centrul acțiunii. Mai exact,  Cosmin a propus să o contacteze telefonic dat mamei lui și să o anunțe că va deveni părinte alături de Ștefania.

Da, ați înțeles bine, Cosmin a spus că Ștefania ar fi însărcinată cu el, urmare a date-ului pe care l-au avut pe vremea când și el se afla în „Casa iubirii”.

Citește și: VIDEO „Te iubesc!” Patrick, șoapte dulci pentru Virginia, în văzul tuturor! Concurentul și-a dat frâu liber sentimentelor

Spusele lui au fost întărite și de Radu, care i-a cântat în strună, astfel încât să ducă provocarea la bun sfârșit. Însă, în cele din urmă, Cosmin s-a gândit la binele tuturor și a renunțat la a da vestea sarcinii Ștefaniei. O veste care este, de fapt, falsă, căci, în mediul online, a fost doar o născocire a lui și a lui Radu pentru amuzament, pentru susținătorii lor și pentru a câștiga un meci pe TikTok.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Cosmin: „Mă gândeam… Dar cred că e prea de tot! O sun pe mama și îi zic că m-au sunat din emisiune că s-a aflat că Ștefania e gravidă. Cum ar fi? Și ce să îi zic, mă?”

Radu: „Ar fi bombă! Îi zici:  «Mamă, ce știre circulă acum pe internet și eu tind să cred că ar fi adevărat. Ar fi Ștefania gravidă și nu știu, s-ar putea chiar așa să fie, că eu când am fost cu ea la date.. nu știu, mamă, mi-e frică, chiar mi-e frică.»

Cosmin: „Nu, mă, e prea de tot, e prea nașpa. Poate se supără ea, Ștefania, chiar dacă e glumă. Nu e ea de față și poate nu e ok.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si