Close sidebar
Close sidebar

Undă de șoc în "Casa Iubirii". Trei concurenți propuși spre eliminare, cine a plecat acasă?

Emoțiile au atins cote maxime în gala de duminică a emisiunii "Casa Iubirii" de la Kanal D. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare, însă doar unul dintre ei a părăsit show-ul.

Sorin Negru,

Trei concurenți au fost propuși spre eliminare în această săptămână.

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lacrimile au fost nelipsite de pe chipurile concurenților din "Casa Iubirii" în emisiunea de duminică. Trei concurenți au fost propuși spre eliminare în această săptămână.  

Citeste si: Kinga, reacție care o va costa mult. Cum va fi pedepsită concurenta?

În urma voturilor, Ștefania, Maria și Dragoș s-au aflat în fața unei decizii extrem de dificile. Concurenții au așteptat cu sufletul la gură anunțul făcut de Andreea Mantea.

Maria, salvată in extremis de la eliminare

Primul concurent salvat în această săptămâna, care își va continua parcursul în Casa Iubirii, a fost Maria, potrivit Kanal D.

Înainte ca Andreea Mantea să anunțe că Maria este prima concurentă salvată, tânăra a dezvăluit că nu vrea să plece din casa, ci ar vrea să îl cunoască în continuare pe Sorin, deși acesta nu face

pași spre ea.

Citeste si: Bianca este atacată din toate părțile. Ce se va întâmpla în Casa Iubirii

Lupta s-a dat între Ștefania și Dragoș, însă doar unul dintre ei va părăsi Casa Iubirii. Concurentul pentru care parcursul în Casa Iubirii s-a oprit acum este Ștefania, una dintre cele mai vechi concurente din casă.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Stefania, eliminată din "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

”A sosit momentul să aflăm de la cine ne vom lua la revedere în această gală.

Concurentul care părăsește Casa Iubirii este Ștefania”, a anunțat Andreea Mantea.

Cu parere de rau, Stefania va pleca acasa. Lacrimile nu au putut fi stapanite nici la plecarea ei si cu siguranta totul se va rezolva intre ea si Cristian.

Ce spune Cristian despre relația cu Ștefania

Cristian de la Casa Iubirii a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Ștefania, concurentul fiind descalificat din reality-show.

Tânărul a povestit în emisiunea realizată de Bianca Comănici despre cum este Ștefania și despre faptul că i s-a părut nepregătită pentru o relație.

Unul dintre motivele pentru care relația nu a mers a fost spus chiar de tânăr.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Eu am trecut prin mai multe chestii și de asta gândesc altcumva. S-au adunat mai multe și am luat o decizie. Mi-am pus un semn de întrebare când mi-a dat de înțeles că nu este implicată”, a declarat Cristian în show-ul „Culisele iubirii”.

Citeste si:  Cristian de la Casa iubirii spune adevărul despre relația cu Ștefania după ce a fost descalificat

„Îți dai seama că sunt neînțelegeri, dar nu pot spune că m-au deranjat cu ceva. Au fost, s-au rezolvat, dar am trecut peste”, a completat Cristian.

Citeste si:  Ștefania de la ”Casa Iubirii”, în lacrimi. Mesajul pe care Cristian i l-a transmis în miez de noapte

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI