Ștefania, o adolescentă de 16 ani, a fost găsită carbonizată în curtea casei, descoperirea macabră fiind făcută chiar de către părinții fetei.

Citește și: VIDEO- Descoperire macabră în Bacău. O tânără de 16 ani a fost găsită carbonizată

Tânăra și a pus capăt zilelor într un mod îngrozitor. Ea era pasionată de pictură, însă mesajul fiecărui desen era unul înspăimântător.

Citește și: Șocant! Un bebeluș de numai 6 luni a murit în brațele părinților, la doar câteva ore după ce a ieșit din spital! „Am văzut cum i-a ieșit din gură și nas o substanță gălbuie”

Potrivit reporterilor Kanal D, fata a lăsat un bilet de adio în care spune că gestul ei a fost o "jertfă".

Simboluri satanice în desenele Ștefaniei 

La primele ore ale dimineții de marți, părinții Ștefaniei și au găsit fata carbonizată în grădina casei din comuna Bogdănești județul Bacău.

Tânăra a fumat un pachet întreg de țigări după care a decis să își ia viața într un mod terifiant. Criminaliștii i-au găsit trupul pe jumătatea ars.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: O comoară nazistă, căutată de sute de oameni într-un mic sat din Olanda

Ștefania era foarte talentată la pictură, însă desenele sale însă ridicau mari semne de întrebare.

Simboluri și personaje satanice se regăsesc în aproape toate picturile fetei, Iar atunci când nu se exprima prin desen Ștefania își picta pe față aceleași simboluri întunecate.

Răsturnare de situație în cazul Ștefaniei, fata de 16 ani incendiată în Bacău. Ar fi primit o provocare în mediul online, de tip Balena Albastră

Ce spune Ștefania în biletul de adio

Potrivit anchetatorilor, Ștefania a lăsat un bilet de adio în care spune că gestul ei a fost o" jertfă".

Desenele bizare ale Ștefaniei îi fac pe psihologi să creadă că fata ascundea secrete întunecate.

"Desenează foarte mulți ochi, este vorba de ceva ce nu i-a plăcut nu a suportat să vadă ceva ce nu a putut să proceseze. Este și un gest de bravadă: iată viața mea a fost nesemnificativă, am trăit am trăit tot felul de abuzuri, dar ieșirea din scenă este una spectaculoasă", spun profilerii criminaliști.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Familia și vecinii nu își pot imagina ce au ce au determinat o pe Ștefania să își ia viața într-o un mod atât de violent.

Vestea a produs o undă de șoc și la școala unde învăța Ștefania. 

"Era o elevă care își vedea de treaba ei din punct de vedere școlar, adică învăța, răspundea la ore. Faptul că ea era mai introvertită, mai retrasă nu ne a dus niciodată cu ideea că ar putea să facă acest gest extrem", a declarat directorul liceului unde învăța Ștefania.

Autoritățile au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz pentru a afla motivele care au împins o pe fată să își ia viața.

Din cele mai recente declarații și informații reiese că Ștefania avea legături online cu un individ din America, de unde a primit "provocări cu foc", ar fi fost implicată în jocuri gen Balena Albastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si