Ștefania și Cristian s-au întâlnit pentru prima dată de când au părăsit Casa Iubirii. Cei doi au explicat ce s-a petrecut între ei în emisiune și dacă mai sunt șanse de împăcare.

„Nu mă simt ofensată pentru că ce a fost, a fost. Nu mai simt nimic, nici el, nu mai avem nicio treabă. Mi se pare foarte ciudat să spui că nu m-ai considerat iubită. Urât din partea ta, Cristian”, a declarat fosta concurentă Casa iubirii, citată de WoWbiz.ro.

Citeste si: Scene de suspans în "Casa Iubirii". Grațiela și Radu au căzut în piscină (VIDEO)

„Nu te-am considerat iubită, pentru că nu te-am iubit, nu a fost iubire. Ai fost prietena mea, gagica”, i-a răspuns Cristian.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei doi și-au reproșat unul altuia mai multe lucruri care s-au întâmplat în relația lor.
„Până la urmă sunt tânăr și vreau să mă distrez, cum mi-a spus toată lumea și nu cred că sunt influențabil, nu țin cont de părerea celor din jur.

Și tu Ștefania, ai aproape 20 de ani, poți să te distrezi”, a spus fostul concurent Casa iubirii.

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fiul ei, de Ziua Copilului. Ce i-a transmis prezentatoarea de la Casa Iubirii lui David

„Poate am simțit mai mult decât trebuia, dar nu, nu mai suntem împreună. Nu avem cum să păstrăm legătura, pentru că ne avem la block.

Eu sunt super indiferentă cu situația și nu am niciun regret sau să sufăr”, a declarat Ștefania.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si