Ștefania, fosta concurentă ”Casa Iubirii” a vorbit în exclusivitate pentru Culisele Iubirii, despre întâlnirea cu fostul iubit, Cristian.

Ștefania și Cristian s-au revăzut după ”Casa Iubirii”

Cei doi au format pentru scurt timp, un cuplu în ”Casa Iubirii”, însă relația lor a luat sfârșit după ce au fost descalificați.

Citeste si: Kinga nu-l vede pe Radu îndrăgostit de Anca (VIDEO)

Cristian și-a făcut o nouă relație și a plecat în America. Ștefania a vorbit despre revederea cu fostul iubit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Eu m-am dus să îl pup, îl vedeam așa mai timid.  Nu puteam să să-l ignor, chiar am vorbit puțin daca ești bine sau cum mai ești. Ne-am privit așa...am avut ceva în emisiune, în prezent nu mai e, a fost o chestie de revedere, dar doar atât. Nu ținem legătură acum”, a dezvăluit Stefania, potrivit kanald.ro.

Ștefania nu și-ar mai dori o relație cu Cristian

Ștefania a fost afectată de vorbele spuse de Cristian și nu ar mai forma un cuplu cu el. Chiar dacă a fost rănită, Ștefania l-a iertat pe fostul iubit.

Citeste si: Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Cluj! Andreea Mantea va fi alături de cei care își doresc să participe la emisiunea cu și despre dragoste

”Avea și o atitudinea foarte urate despre mine, eu iert, dar nu uit, deci nu se mai poate. Nu aș mai putea fi la fel cu el. Cumva nu aș putea să mai stau cu un om care mi-a făcut rău. Vorbele pe care le-a spus atunci și atitudinea lui rece, dar când ne-am văzut a fost mai cald, a fost ok”, a dezvăluit Stefania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si