Close sidebar
Close sidebar

Stela Popescu, imbracata in rochie verde, culoarea ei preferata! "E atat de frumoasa!"

Sicriul cu trupul Stelei Popescu a fost adus la Teatrul Constantin Tanase, acolo unde admiratorii si colegii isi pot ramas bun de la cea care a fost marea doamna a comediei romanesti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toti cei prezenti in fata teatrului au putut sa o vada pe Stela Popescu, pentru ca sicriul a fost scos din masina mortuara fara capac. Extrem de eleganta, cum a fost intotdeauna, coafata si machiata, marea actrita era pregatita pentru ultimul sau spectacol. "E atat de frumoasa!", nu s-au putut abtine sa exclame cei care au vazut-o, scrie WOWbiz.ro.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Familia a hotarat ca Stela Popescu sa plece pe ultimul drum imbracata intr-o rochie stralucitoare, verde, culoarea ei preferata. Pe umeri i-au pus o haina de blana!  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI