Close sidebar
Close sidebar

Stela Popescu, o romanca de poveste: "Imi place Romania pentru ca oamenii sunt talentati si ingaduitori"

Are o poveste de viaţă fabuloasă şi poate fi numită cu succes un ambasador al ţării noastre! Stela Popescu încântă cu talentul ei români din toate colţurile lumii. Le dă speranţă, le ostoieşte dorul de locurile natale... iar nouă, tuturor, ne dă şi mai multe motive să fie mândri că suntem români. ##VIDEO36622##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Stela Popescu s-a nascut in Basarabia intr-o zi geroasa de decembrie, dar mereu a ars in inima ei dragostea pentru Romania.
Atunci cand a calcat pentru prima data la Brasov impreuna cu mama ei, a stiut ca cineva acolo sus o iubeste…din clipa aceea tara noastra i-a devenit casa!

"Imi place Romania pentru ca e frumoasa  si pentru ca oamenii sunt foarte talentati si foarte ingaduitori"

Iubeste folclorul, iubeste ia romaneasca si asta pentru ca pentru mult indragita noastra actrita, Romania este tara magica!

Si unde in lumea asta mare mai auzi si mai vezi dansul impresionant al calusarilor??? Nicaieri! Doar aici in tara noastra draga, Romania!

"Cand am luat marele premiu la Viena si acum uite plang. Mi-am adus aminte ca Romania era cunoscuta datorita dansatorilor romani care dansau calusarii afaraa".

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI