Close sidebar
Close sidebar

Știai că îți poți gestiona eficient afacerea printr-un soft adaptat firmei tale? Poți începe chiar de astăzi să-l folosești!

Sunt multe decizii responsabile pe care le poți lua pentru succesul afacerii tale, indiferent de mărimea firmei tale. De la felul în care investești în calitatea produselor sau serviciilor tale până la felul în faci promovarea, este important să fii informat și să cauți toate soluțiile care se pot aplica pentru reușita companiei tale. Cu siguranță, vei găsi tot felul de sfaturi despre ce trebuie să faci pentru a avea succes, dar de cele mai multe ori acestea nu sunt neapărat lucruri practice ale căror rezultate să le vezi în termen scurt.

Diana Puiu,

Știai că îți poți gestiona eficient afacerea printr-un soft adaptat firmei tale? Poți începe chiar de astăzi să-l folosești!

[Sursa foto: pexels.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Unul dintre cele mai eficiente softuri de profil de pe piața autohtonă este un program ERP de la Nextup.ro. ERP este acronimul de la Enterprise Resourses Planning și se traduce în limba română prin planificarea resurselor companiei. Vei afla din acest articol ce este acest program și cum te poate ajuta să-ți manageriezi cu succes propria afacere. 

Citeste si: Modelarea în Google Cloud a viitorului industriei angro

Ce este un sistem ERP?

Acest tip de program este un sistem software care integreaza toate informatiile privind gestiunea stocurilor și/sau a serviciilor, aprovizionarea și contabilitatea. Marele său avantaj este faptul că contribuie decisiv la planificarea resurselor și a bugetelor, precum și la organizarea tuturor proceselor de activitate specifice firmei tale. 

Citeste si: Topul celor mai mari salarii din România în 2022: În ce domenii se câştigă cei mai mulţi bani?

În practică, un sistem ERP performant și modern automatizează operațiuni repetitive, dând posibilitatea angajaților tăi să-și îndrepte energia și timpul spre alte task-uri mai creative. De asemenea, acest sistem poate oferi date în timp real pentru o evidență clară a direcției și a evoluției afacerii tale.  

Ce conține un program ERP? 

În momentul în care achiționezi un astfel de soft pentru firma ta este o investiție sigură în afacerea ta pe care o poți gestiona mai bine, având predictibilitate și control. De asemenea, poți reduce costurile dedicate mai multor operațiuni externalizate sau persoane dedicate unor anumite procese care pot fi automatizate prin ERP. 

Un sistem ERP conține, printre altele:

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gestiune stocuri si servicii

Contabilitate

Plan producție 

eCommerce

Distribuție 

Contracte

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Analiză financiară

Unul dintre marele avantaje ale sistemului ERP este faptul că se pot face integrări dedicate, în funcție de profilul afacerii tale. De exemplu, se poate face integrare cu diverse platforme de ecommerce sau importuri automate din alte aplicații de facturare. Astfel, ori de câte ori ai nevoie de o funcție suplimentară, poți solicita acest lucru, fără să fii nevoit să faci investiții în alte softuri. 

Gestionarea unei afaceri, indiferent de mărimea sa, poate veni cu multe provocări.  Pe lângă cunoștințele de bază pentru afacerea în sine, trebuie să știi ce înseamnă și managementul financiar, managementul resurselor umane, precum și cadrul legislativ. 

Citeste si: 10 sfaturi de wellness digital

De altfel, pare tot mai complicat din zilele noastre să ai o afacere și să faci față schimbărilor birocratice și econimice, precum și concurenței de pe piață. Este, totuși, și o vreme bună să profiți de toată tehnologia prezentului pentru a automiza procese și de a investi timpul și creativitatea ta și a angajaților tăi în produsele sau serviciile voastre. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI