Dar ce ati spune daca am desfiinta mitul pizzei care ingrasa?  Cu ajutorul unui nutritionist, va vom invata cum sa va mentineti silueta cu felul de mancare pus pe lista neagra, in orice dieta!

Incepem experimentul cu doua tipuri de pizza: una vegetariana, pe blat integral, iar cealalta, pe blat de faina alba si care abunda in mezeluri.

La final, vom numara caloriile, dar si beneficiile.

Cel mai important pas e renuntarea la blatul pufos. Apoi, inlocuiti ketchupul din comert cu sosul facut in casa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nutritionistii va recomanda sa folositi cat mai multe legume, precum ardei, ciuperci, dovlecei, vinete, ceapa, broccoli ori masline. Daca nu va puteti abtine de la brazneturi, alegeti-le pe cele slabe, cum a fi mozzarella. 

"Este foarte important sa punem pe pizza foarte multa verdeata: rucola, spanac, patrunjel deoarece contin foarte multe minerale, vitam ine, fibre"

"Cea vegetariana are in jur de 350 de calorii.

Este un preparat delicios, sanatos si satios"

Si asta pentru ca pizza clasica are  aproape dublul caloriilor.  Dar sa stiti ca exista si un secret al variantei vegetariene care nu ingrasa: trebuie mancata musai la pranz. Daca o transformati in cina, dati fuga la sala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si