Close sidebar
Close sidebar

Stii ce parfum trebuie sa folosesti pe timp de canicula? Uite cum faci ca mirosul sa persiste, pe timp de vara

Uleiuri florale sau citrice si parfum mai mult pe haine, asa ne recomanda specialistii sa ne improspatam pe timp de canicula. Urmeaza sfaturi pretioase.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stiu arabii sa faca parfumuri care sa reziste si la temperature foarte ridicate. Nu suntem inca in desert, insa arsita de afara face ca aromele sa nu tina mai deloc, pe o asa vreme. Specialistii ne invata cum sa pastram mirosul proaspat, toata ziua.

"Putem sa aplicam direct o esenta, un concentrat de parfum. Din fericire parfumeria arbeasca este foarte ofertanta"

"Eu am avut o doamna profesor care m-a invatat, mi-a spus- un parfum care este bun nu trebuie sa il simti de la 3 kilometri."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Anca Marcu, reprezentant parfumerie:

"Daca dorim un efect mai spectaculos, daca dorim sa fim remarcati atunci aplicam peste acest ulei, parfumul corespondent sau daca stim sa ne jucam cu suprapunerile putem sa venim cu arome diferite"

Nu va feriti sa combinati esentele. Unele parfumuri rezista mai bine pe caldura. Asa ca puteti sa incercati de exemplu unele mixuri intre aromele lemnoase si cele florale. Si cel mai bine, in aceasta perioda notele se pastreaza… pe haine!

"Aplicam parfum pe haine, de la o distanta de aproximativ 1 metru, nu foarte aproape"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI