Stilul minimalist este și în acest an o opțiune populară pentru baie. Află cum îl poți adapta spațiului tău!

Cum se conturează o baie minimalistă? Dezordinea este menținută la minim, iar liniile curate și clare dau definiție.

Mihaela Pupăză, marți 30 ianuarie 2024 , 15:55

Cum se conturează o baie minimalistă? Dezordinea este menținută la minim, iar liniile curate și clare dau definiție.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aspectul minimalist este simplu și modern și valorifică din plin spațiul din baie, oferind în același timp o estetică relaxantă.

Ce este decorul de baie minimalist?

Frumusețea bailor minimaliste este dată de simplitatea lor. Decorul de baie pune în valoare baia și îi conferă un aer edgy.

Folosirea culorilor neutre și deschise face ca spațiul să pară aerisit și luminos. Secretul acestui stil de design interior este utilizarea ingenioasă a culorilor pentru a face ca încăperea să pară primitoare, în ciuda liniilor drepte și clare.

Deși simplu, acest stil de decor îndrăznește sa fie diferit, prin adaugarea unui perete de accent de culoare dramatică (de exemplu), a unor corpuri de iluminat îndrăznețe sau a unui dulap de baie suspendat.

Cada baie freestanding dreptunghiulara Gala Mid acril 170x70 cm - GQS German Quality

[Sursa foto: www.germanquality.ro]

Pentru o baie în stil minimalist de ultimă generație, alege culori care reflectă lumina și fac spațiul să pară mai mare. Albul, completat de accente negre funcționează bine și dau variație unei băi albe simple, oferind în același timp un sentiment de curățenie și ordine. Pe germanquality.ro gasești o gamă variată de plăci ceramice de top, gama Marazzi - pentru că o baie modernă pune accentul și pe calitatea produselor.

Designul minimalist al băii adaugă detalii rafinate unei băi simple prin utilizarea coerentă a diferitelor elemente de decor.

Idei simple de amenajare pentru o baie minimalistă

Pentru a crea o baie modernă minimalistă care să transmită un sentiment de relaxare, ia în considerare spațiul pe care îl ai la dispoziție, funcționalitatea și estetica.

Secretul este să păstrezi lucrurile simple. Cosmeticele și cremele sunt ordonate cu grijă în nișe de perete sau dulapuri de baie, păstrând la îndemână elementele de bază funcționale. Dacă nu ai foarte mult spațiu pentru obiectele de mobilier, o nișă de perete faianțabilă este de asemenea, un element care nu trebuie să lipsească din baia ta minimalistă: oferă spațiu suplimentar de depozitare, iar ușa placată cu același model de faianță ales pentru restul băii va oferi simplitate și continuitate.

Atunci când încorporezi idei minimaliste pentru baie, recomandarea noastră este să creezi un punct focal. Ai visat întotdeauna la o cadă de baie spectaculoasă sau la o zonă de duș walk-in? Pune-ți imaginația la contribuție și analizează ce modele și configurații s-ar potrivi cel mai bine în funcție de dimensiunea băii tale.

Analizează cele mai variate opțiuni de cazi baie de pe www.germanquality.ro; indiferent de dimensiunea băii tale, vei găsi cu siguranță un model care să se integreze armonios și să capteze atenția. În plus, calitatea brandurilor disponibile asigură o funcționalitate ridicată pe termen lung.

Gresie exterior / interior portelanata rectificata alba 60x120 cm, Marazzi Allmarble Altissimo - GQS German Quality

[Sursa foto: www.germanquality.ro]

Introdu accente din natură cu o plantă spectaculoasă și dulapuri cu aspect de lemn natural pentru a păstra un aspect original.

Spațialitatea este esențială pentru acest stil de decor. Un lavoar freestanding descris de linii simple este o soluție practică pentru băi de orice dimensiuni, dar și un element atrăgător în băile moderne minimaliste.

Folosește lumina naturală și optează pentru jaluzele doar dacă ai nevoie de intimitate. O oglindă mare cu ramă din metal sau o oglindă cu LED va reflecta lumina și va avea și un impact vizual puternic.

Interioarele minimaliste folosesc inteligent textura pentru a pune în valoare spațiul. Ceramica, lemnul și elementele metalice sunt toate o alegere de actualitate în băile minimaliste și oferă personalitate.

Prin simplificarea elementelor și integrarea funcționalității cu eleganța, poți transforma baia într-un sanctuar de relaxare și echilibru. Fiecare detaliu contează, iar alegerea atentă a materialelor, culorilor și a obiectelor sanitare poate crea o oază personalizată de confort!

Sursa foto: www.germanquality.ro 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat... Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal
spotmedia.ro
De ce UE nu-l poate opri pe Viktor Orban De ce UE nu-l poate opri pe Viktor Orban
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si