Close sidebar
Close sidebar

Știre de ultimă oră! Monstrul din Caracal scos din arestul Poliției

Știre de ultimă oră despre monstrul din Caracal. Suspectul în cazul disparițiilor din Caracal a fost transferat din arestul central în Spitalul Penitenciar Jilava, cu scopul efectuării unor măsuri procedurale. Măsurile penale sunt legate de ancheta în cazul Caracal.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă a fost scos din arestul central și este, în aceste momente, în drum spre Spitalul Jilava. Cel mai probabil este vorba despre expertiza psihiatrică, pe care anchetatorii au făcut-o inițial în luna iulia, când ancheta era încă în fază incipientă.

Citeste si: Gestul extrem al lui Gheorghe Dincă care poate distruge întreaga anchetă

Monstrul din Caracal va fi supus expertizei psihiatrice

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Avocatul lui Gheorghe Dincă explica în urmă cu ceva vreme că expertiza psihiatrică a fost cerută acum câteva săptămâni bune. Iată că, abia acum, după luni întregi de audieri, procedeul a fost demarat, anunță Antena 3.

Citeste si: Atac dur la adresa lui Alexandru Cumpănașu: „A fraudat fonduri UE. Sper să audă și doamna Kovesi”

Conform surselor din anchetă, expertiza nu ar urma să fie făcută astăzi. Urmează să se stabilească detaliile și o zi, pentru a stabili dacă Dincă a avut sau nu discernământ, atunci când a comis crimele pe care susține că le-a comis.

Citeste si: Menajera lui Gheorghe Dincă, declarație bombă la DIICOT: „Eu aveam misiunea să le rujez"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI