Sute de mii de romani au ales postul Kanal D, pentru a-si insusi portia de informatie, din cadrul principalului buletin informativ, Stirile Kanal D, de la ora 18:00, editie prezentata de Christian Sabbagh.

Stirile Kanal D au pozitionat statia pe primul loc in Prime Time, pe toate targeturile monitorizate
Stirile Kanal D au pozitionat statia pe primul loc in Prime Time, pe toate targeturile monitorizate[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Astfel, in randul publicului comercial, Kanal D a acumulat 2,8% puncte de rating si 17,3% cota de piata, 4,0% rating si 14,8% cota de piata, la nivelul intregii tari, si 3,3% puncte de rating, si 12,4% cota de piata, in randul publicului de la orase.

O medie de 714.000 de telespectatori din intreaga Romania au urmarit ieri, 23 mai, Stirile Kanal D, in intervalul 18:00 – 19:00, minutul de aur fiind inregistrat la ora 18:22, cand 851.000 de romani au ales s-au aflat in fata televizoarelor, urmarind principalul buletin informativ.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si