Stirile Kanal D de pranz isi consolideaza pozitia de lider de piata, editia de ieri prezentata de Ilinca Obadescu a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe doua categorii de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D a fost lider de piata cu Stirile Kanal D, atat pe targetul National, cat si pe cel All Urban.

Citeste si: Interviu de colecție! Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiu, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Începând de mâine, de la 20:00, începe un nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, la Kanal D!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Luni, in intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc, inregistrand 1,7% rating si 12,0% cota de piata, pe targetul National, si 1,5% rating si 11,0% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: Iulia Burcea este viitoarea soție a lui George Simion. N-o să-ți vină să crezi cu ce se ocupă

Materialele prezentate în cadrul grupajului informativ Kanal D de luni au fost urmărite de o medie de 298.000

de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 12:59, a adunat în fața micilor ecrane 403.000 de telespectatori.

Citeste si: Florentina Opris si-a sarbatorit ziua de nastere: "Am petrecut romantic, in doi, la un restaurant pescaresc chiar in port, in Varna!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si