Marți, în intervalul de difuzare 12:00 – 13:00, Kanal D s-a clasat pe primul loc pe toate targeturile, înregistrând 1.9% puncte de rating, și 15.3% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, 1,5% rating și 12.0% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, și 1.4% rating și 17.1% cotă de piață, pe targetul Comercial (21-54 Național ABCD), conform datelor furnizate de Kantar Media. 

Citeste si: Record la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un concurent a oferit răspunsul la două întrebări în doar o secundă! „Cred că este un record la Jocul cuvintelor”

Materialele prezentate în cadrul grupajului informativ Kanal D de marți, prezentate de Ilinca Obădescu, au fost urmărite de o medie de 331.000 de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 12:18, a adunat în fața micilor ecrane 385.000 de telespectatori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si