Close sidebar
Close sidebar

Știrile Kanal D de la ora 12:00, lider incontestabil în audiențe de Mărțișor

Vineri, 1 martie, Kanal D a fost lider incontestabil in audiente, cu Stirile Kanal D, editia de la ora 12:00, pe toate segmentele de public.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de mii de romani au ales postul Kanal D, pentru a-si insusi portia de informatie, din cadrul Stirilor Kanal D, de la ora 12:00, editie prezentata de Silvia Ionita.

In prima zi a lui martie “Stirile Kanal D” de la ora 12:00, au pozitionat Statia Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe toate segmentele de piata.

Citeste si: Petru Mircea, alături de femeia care s-a mutat în casa Mădălinei Manole. Cei doi surprinși la cumpărături

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Astfel, pe targetul Comercial, in intervalul 12:00-13:00, Kanal D a acumulat 1,8% puncte Rtg si 17,2% cota de piata, pe targetul All Urban, 2,2% puncte de rating si o cota de piata de 15,3%, iar pe targetul National, Kanal D a atins 3,0% puncte de rating si 18,6% cota de piata, surclasand statiile concurente.

Citeste si: REVOLTĂTOR! Femeie îngropată în spatele casei, după ce preotul a cerut o taxă de 1.000 de lei pentru înmormântare

O medie de peste 500.000 de telespectatori (524.000) din intreaga Romanie au urmarit vineri, 1 martie, Stirile Kanal D, in intervalul sus-mentionat, minutul de aur fiind inregistrat la 12:27, cand 660.000 de privitori s-au aflat in fata televizoarelor, urmarind Stirile Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI