Luni, 9 august, Kanal D s-a poziționat pe locul I în topul televiziunilor din România, cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Grupajul informativ Kanal D, prezentat de Ilinca Obadescu, s-a clasat pe primul loc în preferințele telespectatorilor, în rândul publicului comercial și la nivelul întregii țări , conform Kantar Media.

Citeste si: Ilinca Vandici, dezvăluiri despre copilăria sa: "Acum îmi dau seama că mi-a lipsit afecțiunea lor"

Kanal D, a fost luni, 9 august, lider de piață

Ieri, în intervalul orar 12:00 – 13:00, Kanal D a fost lider de piață, Stația TV înregistrând 1,4% puncte de rating și 16,4% cotă de piață, în rândul publicului comercial, și 2,1% puncte de rating și 14,0% cotă de piață, la nivelul întregii țări.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ilinca Obădescu, prezentatoare Știrile Kanal D

Știrile Kanal D au fost urmărite de către 376.000 de români

376.000 de români din întreaga țară au urmărit ieri, în medie, în fiecare minut al difuzării, în intervalul sus-menționat, buletinul informativ al Știrilor Kanal D, de la ora 12:00.

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Minutul de maximă audiență, atins la 12:08, a strâns în față micilor ecrane 473.000 de telespectatori din întreaga țară!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si