Close sidebar
Close sidebar

Stiti cati bani se duc lunar pe mancare? Reporterii stirilor Kanal D au facut calculele! Iata cat cheltuie romanii!

Mancarea din Romania este atat de scumpa incat ne inghite cel mai mult din buget, in comparatie cu restul europenilor. Cum nu suntem campioni la capitolul venituri, fiecare isi imparte banii cum poate. Dar nimeni nu se descurca fara 100 de euro, spun oamenii. Atentie, asta numai pentru mancare!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel de calcule sunt facute luna de luna, in fiecare gospodarie! Gasim si un roman care are termen de comparatie cand vine vorba de cheltuieli. Lucreaza in Germania!
Si totusi, trebuie sa ne descurcam in Romania. Cu ce bani?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"681 de lei. Acestea sunt cheltuielile pentru mancare, in medie, intr-o gospodarie din Romania."

Asta ne arata cele mai recente date furnizate de Institutul National de Statistica. Totusi, pentru unii romani, aceasta suma s-ar putea sa fie mare.

Cei mai multi bani se duc pentru carne. In ultima perioada, untul si ouale s-au scumpit considerabil.
Si cum vin sarbatorile, cheltuielile apar la tot pasul. Sa vorbim, de pilda, de ouale inrosite. Le cumparam gata colorate sau le pregatim acasa?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI