Starleta din filmele pentru adulți Stomry Daniels, a depus mărturie în procesul penal deschis fostului președinte Donald Trump din cauza banilor plătiți pentru a păstra tăcerea în timpul cursei prezidențiale din 2016.

Citește și: VIDEO- Două premiere în timp record! Trump, primul fost președinte din istoria SUA, judecat penal și primul inculpat care a adormit în sala de judecată

Donald Trump, candidatul republican la președinție din nou anul acesta, a pledat nevinovat în fața acuzațiilor aduse, informează Sky News.

Stormy Daniels, mărturie în procesul lui Donald Trump

Stormy Daniels, mărturie despre aventura cu Donald Trump

[Sursa foto: Instagram]

Stormy Daniels, adevărul gol-goluț despre întâlnirea cu Donald Trump

Stomy Daniels, în vârstă de 45 de ani, a fost chemată ca martor în procesul „banilor pentru liniștea” fostului candidat la președinția SUA.

Ea a oferit detalii picante în fața intanței. Daniels a descris modul în care a degenerat o întâlnire de la un turneu de golf.

Cei doi au discutat inițial despre industria filmelor pentru adulți, dar dialogul a progresat într-o „scurtă” întâlnire intimă pe care Trump ar fi inițiat-o după ce a invitat-o ​​la cină și înapoi în apartamentul său de hotel.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Actrița a spus că nu s-a simțit amenințată fizic sau verbal în timpul întâlnirii, dar a perceput un dezechilibru de putere, Trump fiind „mai mare și blocând drumul”.

Ea a spus că i-a fost greu să își ia pantofii după ce aventura intimă s-a terminat „pentru că mâinile îmi tremurau atât de tare”.

Stormy Daniels: „El a spus: 'Oh, a fost grozav.

Să ne vedem din nou, dragă'. Am vrut doar să plec".

„Am dreptate că îl urăști pe președintele Trump?” a întrebat avocatul apărării Susan Necheles. „Da”, a recunoscut Stormy Daniels.

Din detaliile povestite de Daniels, a fost nevoită să treacă prin hotelul lui Trump din Nevada pentru că „este singura cale prin care poți ieși din parcul de golf”. 

Ea nu își explică cum a „rămas amorțită” în ciuda faptului că nu a consumat droguri sau alcool, după ce Trump a împiedicat-o să părăsească camera blocând ușa.

Daniels a povestit că s-a trezit pe pat cu hainele scoase.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Mă uitam în tavan și nu știam cum am ajuns acolo, încercam să mă gândesc la altceva decât la ce se întâmplă acolo”, a mărturisit Stormy Daniels.

Stormy Daniels se plânge de "hărțuiri" permanente la adresa ei

Actrița a recunoscut că a fost plătită cu 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea cu privire la relația intimă avută cu Trump.

Stormy Daniels a mărturisit că viața ei a coborât în ​​„haos” după ce înțelegerea a fost făcută publică, spunând că a fost ostracizată și hărțuită la ea acasă.

„Soțul meu îmi pune întrebări, prietenii îmi pun întrebări”, a mărturisit doamna Daniels în ziua 13 a primului proces penal deschis unui fost președinte al SUA.

Daniels a precizat că își dorește să îl vadă închis pe Donald Trump, în cazul în care va fi găsit vinovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si