Ioanna Panfile, în vârstă de 56 de ani, este reprezentată în cazul morții terifiante a fiicei sale de avocatul Stefano Tigani, care i-a fost pus la dispoziție de Asociația Penelope. Această asociație se ocupă de persoane dispărute.

Comunitatea Sant’Egidio, care i-a fost în ultimii 5 ani ca o adoua familie româncei în vârstă de 31 de ani, alături de Asociația Penelope, au format un front comun. Valerio Delfino, unul dintre membrii comunității Sant’Egidio, a declarat că: „Vom încerca să ajutăm nefericita familie a Anicăi, vom acționa și prin intermediul avocatului, cu Tribunalul minorilor, cu Primăria, cu asistenții

sociali pentru a obține un ajutor concret. Dorim ca cei patru frați, în vârstă de 13, 10, 6 și 2 ani și jumătate, să rămână cu bunica lor.”

Strigătul de durere al mamei Anicăi, românca ucisă în Italia: „Găsiți-l pe ucigaș! A lăsat patru copii fără mamă!”

Anica și cei patru copii ai săi

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O mireasă din Italia a fost escortată de Poliție la altar. Cum a ajuns în mașina oamenilor legii

În timp ce comunitatea se mobiliza pentru a-i ajuta pe copii Anicăi, ancheta deschisă de carabinieri care este coordonată de substitutul procurorului Valeria Peruzzo, se află în continuă desfășurare.

Anica a fost ucisă în bătaie

Oamenii legii depun toate eforturile necesare pentru a compune piesele acestui puzzle complicat, fiind ajutați de înregistrările video surprinse de aproximativ 60 de camere de supraveghere poziționate între Maserada și Spresiano. Aceste imagini ar putea reconstitui ultimele ore din viața tinerei mămici. Marco Martani, procurorul Republicii a atrasa atenția faptului că nu există „adevăruri absolute” în acest moment. 

Potrivit autopsiei, Anica ar fi primit numeroase lovituri, cel puţin o duzină, acestea concetrându-se pe faţa şi capul acesteia. Rănile femeii par să fi fost produse de un atac efectuat cu mâinile goale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Lucian a murit într-un nefast accident rutier în Italia: „Ai lăsat în urmă o durere de nedescris!”

Varianta plauzibilă în acest caz este că femeia să fi fost bătută cu pumnii, până la moarte, și mai puțin plauzibil că a fost lovită cu un obiect, chiar dacă certitudinea va fi disponibilă abia peste 90 de zile, în momentul în care medicul legist Antonello Cirnelli își va prezenta raportul magistraților: „Nu este imposibil din punct de vedere material ca ucigașul să fi făcut totul de unul singur – a spus procurorul Marco Martani – dar nu e exclus să fi avut complici.”

Vasilică Lungu, fostul soț al româncei, este principalul suspect al carabinierilor

Mai mult, oamenii legii încearcă să stabilească dacă fostul soț al victimei se afla pe teritoriul Italiei în momentul în care a avut loc nenorocirea. Polițiștii susțină că i-au audiat pe următorii: Luigino De Biase, partenerul actual al Anicăi, cu care aceasta a avut-o pe fiica cea mică, în vârstă de 2 ani și jumătate, precum și Franco Battaggia, bărbatul în casa căruia făcea curățenie și cu care s-a întâlnit joi, 18 mai, ultima zi în care a fost văzută în viață.

Citește și: Ana s-a stins din viața la doar 15 ani pe drumul morții, în Italia. Bilanțul tragic al accidentului: 3 morți și o persoană grav rănită

Pentru un moment, nu se cunoaște dacă Vasilică Lungu, fostul soț al Anicăi, de care se despărțise cu 5 ani în urmă, se afla în Italia, sau mai exact în zona Treviso, în momentul în care tânăra de 31 de ani a dispărut.

„Verificăm deplasările bărbatului”, a transmis procurorul-șef. Una dintre camerele de supraveghere din zonă pare să o fi surprins pe tânăra mămică urcându-se într-o mașină la volanul căruia se afla un bărbat. Este probabil ca acest individ să fie ultima persoană care a văzut-o în viață pe Anica. 

Familia Anicăi se teme că Lungu va lua copii în grija lui

Părinții româncei în vârstă de 31 de ani sunt îngrijorați că fostul soț al acesteia, cunoscut pentru comportamentul violent din trecut, ar putea lua cu el copiii care trăiau alături de mama lor.

Citește și: Accident dramatic cu trotineta! Un tânăr român a rămas desfigurat după ce a căzut de pe vehiculul electric

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Autoritățile judiciare intenționează să efectueze o serie de investigații suplimentare asupra hainelor pe care Anica le purta atunci când a fost găsită, în speranța de a descoperi urme de ADN care ar putea fi atribuite presupusului criminal.

Pe măsură ce familia și comunitatea își exprimă durerea, toți cei implicați așteaptă cu nerăbdare ca acest caz să fie clarificat și să se facă dreptate pentru Anica și cei patru copii ai săi, care acum trebuie să se descurce în absența mamei lor. În ciuda oricăror rezultate ale investigației, este clar că nimic nu va putea readuce pe mamă la copiii ei și pe fiică la mama sa. Tragedia prin care a trecut Anica Panfile continuă să fie un apel disperat la justiție și la umanitate.

Citește și: Un român a fost înjunghiat cu bestialitate de iubita sa italiancă. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si