Familia lui Strugurel Stanescu (47 de ani) incaseaza in fiecare luna 992 de lei din ajutor social si indemnizatie pentru trei copii. Acestia primesc in prima faza ajutor social. Fiind o familie din 11 persoane primesc 746 de lei pe luna la care se mai adauga acea alocatie pentru trei copii de 246 de lei pe luna.

Citeste si: Toata lumea o stie pe Irinuca Loghin, fiica indragitei cantarete de muzica populara Irina Loghin. Dar aceasta mai are si un fiu, Ciprian, pe care il aniverseaza astazi si caruia i-a lasat un mesaj emotionant

"Primesc doar trei copii aceasta alocatie mai mare pentru ca ceilalti nu sunt la scoala”, a explicat Cristian Menegon, purtator de cuvant al Primariei Pascani.   

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe langa banii cash, familia primeste si mancare de la cantina sociala a municipiului in valoare de aproape 3.000 de lei. in timp ce tatal copiilor spune ca doar pentru trei membri ai familiei au asigurata mancarea gratuita, reprezentantii cantinei au precizat pentru sursa citata ca, de fapt, opt copii si adulti din familia lui Strugurel Stanescu beneficiaza de un astfel de ajutor.  

Un meniu la cantina sociala este in valoare de 12 lei zilnic, conform HG 903/2014. Cu opt meniuri asigurate de municipalitate pentru familia Stanescu zilnic, de la bugetul local se mai asigura 96 de lei pentru ajutorul celor 12 pascaneni. intr-o luna, primaria asigura 2.880 de lei pentru hrana familiei Stanescu. 

„Am zece copii. Cel mai mare are 19 ani si cel mai mic are sapte luni.

Stam asa cu copiii, mai cresc animale, un purcel, altceva ce sa faca, sa fure? Eu mi-am cautat loc de munca, dar daca nu este, nu am unde sa ma duc. Daca nu ar fi loc de munca, nu m-as duce?”, a spus Strugurel Stanescu pentru bitTV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si