Mașina de epocă a fost găsită într-un râu din apropierea graniței dintre statele americane Georgia și Alabama. 

Testele ADN au arătat că oasele din interiorul mașinii aparțineau unui student care a fost dat dispărut cu 47 de ani în urmă, potrivit The Guardian.

Citește și: Cadavrul mămicii dispărute Nicola Bulley a fost găsit de un "clarvăzător". "Am decis să folosim acest simț paranormal"

Kyle Clinkscales avea 22 de ani când a dispărut în ianuarie 1976, după ce a părăsit clubul din Georgia unde lucra ca barman pentru a se întoarce la școală la Universitatea Auburn din statul vecin Alabama.

Citește și: Un jurnalist venit să relateze despre o crimă a fost împușcat mortal. O fetiță de 9 ani a fost și ea ucisă

Un detaliu incredibil i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori: mama tânărului murise cu doar o lună înainte de descoperirea mașinii, fără să afle ce s-a întâmplat cu fiul său.

disparitie Kyle Clinkscales

Mama lui Kyle Clinkscales a murit cu doar o lună înainte de descoperirea mașinii

[Sursa foto: Twitter]

După 47 de ani în care nu a știut nimic despre băiatul ei dispărut, femeia s-a stins chiar înainte de a afla adevărul crunt al dispariției din 1976.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Este imposibil, e mâna destinului. O singură lună dacă mai trăia, ar fi aflat adevărul", spune o cunoștință a familiei Clinkscales. 

Testul ADN a confirmat identitatea scheletului găsit în mașină

Polițiștii din Alabama au scos mașina din râu în decembrie 2021, când cineva a sesizat vehiculul în apele tulburi. Era un model Ford Pinto din 1974, are îi aparținea lui Kyle Clinkscales.

Unele dintre bunurile sale erau încă înăuntru. La fel și aproximativ 50 de oase, inclusiv o parte din craniu, potrivit sursei citate.

Citește și: Milionara ucisă cu 17 lovituri de cuțit în baie. Motivul șocant pentru care nepotul ei de 19 ani a comis crima

Biroul șerifului din comitatul Troup, James Woodruff, a anunțat într-o declarație de presă că testele criminalistice ale Biroului de Investigații din Georgia și ale FBI au concluzionat că oasele găsite în interiorul mașinii sunt rămășițele lui Clinkscales.

Disperarea părinților lui Kyle Clinkscales 

"Un singur lucru poate fi mai groaznic decât ca fiul nostru să fie mort: noi să nu știm că e mort", a declarat tatăl studentului de 22 de ani la câteva luni de la dispariția sa.

Părinții tânărului dospărut au refăcut de mai multe ori drumul pe care el plecare cu mașina spre universitate, dar nu au găsit niciun indiciu care să confirme un accident sau o crimă.

"Dacă aflăm că a murit, va fi o veste cruntă, dar o vom duce cumva. Dacă nu știm nimic despre el, e mult mai greu, nu știu cum putem trăi mai departe", declara presei locale tatăl lui Kyle Clinkscales  în 1976.

Amândoi părinții lui  Kyle Clinkscales au murit înainte de a afla ce s-a întâmplat cu băiatul lor.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Până în acest moment, un raport oficial nu a fost făcut public în ceea ce privește modul în care tânărul a murit, potrivit declarației șerifului.

Anchetatorii nu au stabilit încă modul în care a murit Clinkscales, dacă a fost vorba de un accident sau de o moarte suspectă.

În anul 2006, un anume Jimmy Earl Jones a pledat vinovat că a făcut declarații false autorităților despre moartea lui Clinkscales și a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Jones le-a spus anchetatorilor că Clinkscales a fost împușcat mortal de altcineva, dar a dat relatări contradictorii despre care procurorii le-au stabilit că sunt inutile pentru a descoperi adevărul.

Pete Skandalakis, fostul procuror care l-a urmărit penal pe Jones, a declarat după ce mașina lui Clinkscales a fost găsită că în prezent „cea mai plauzibilă explicație” pentru moartea tânărului este aceea că a derapat cu mașina de pe șosea direct în râu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si