Giuseppe Paterno a doborât recordul pentru cel mai vârstnic absolvent de studii universitare din Italia. La cei 98 de ani, el a absolvit Facultatea de Filosofie şi Istorie, la Universitatea din Palermo.

Citește si: O româncă fura ceasuri de lux de la bătrânii pe care îi îmbrățișa pe stradă

Cel mai bătrân student a terminat facultatea la 98 de ani.

Paterno a doborât recordul pentru cel mai vârstnic absolvent de studii universitare din Italia. Bărbatul a absolvit Facultatea de Filosofie şi Istorie, la Universitatea din Palermo, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Cel mai bătrân student este un italian

Giuseppe Paterno are 98 de ani. El a obținut diploma de master în filosofie şi istorie de la Facultatea de Filosofie şi Istorie, la Universitatea din Palermo, după ce, în urmă cu doar doi ani, a obținut o diplomă iniţială în exact aceleaşi specializări.

giuseppe

Giuseppe Paterno la facultate în Palermo.

[Sursa foto: Presa străină]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Familia omului a transmis în mediul online că bărbatul a absolvit masteratul, pentru a doua oară, cu note mari. Imediat, Universitatea din Palermo a pus două fotografii cu proaspătul absolvent de 98 de ani.

Citește si: Un bărbat care a ucis doi bătrâni în propria lor casă din Satu Mare va face închisoare pe viață. Criminalul are antecedente

În prezent, italianul nu dorește să se odihnească.

El vrea să se apuce să scrie un roman, la o mașină veche de a sa.

„Felicitări lui Giuseppe Paterno, promoția 1923, proaspăt absolvent al masteratului în „Științe Filosofice și Istorice”, a scris pe Facebook Universitatea din Palermo.

Citește si: VIDEO Asta-i România!| Povestea lui Ovidiu Popârțan, unul dintre cei mai cunoscuți tatuatori din țară, care a devenit un „țăran cool!”

Giuseppe este născut în anul 1923, într-o familie săracă din Sicilia. Era pasionat de studiu și de cărți, dar nu a avut posibilitatea să urmeze cursuri universitare în tinerețe. Astfel, bătrânul în vârstă de 98 de ani și-a îndeplinit acum dorința de a studia. În schimb, de la proaspăta vârstă de 20 de ani a servit în marină în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, după care a lucrat la căile ferate.

Citește si: 5 milioane de pensionari au primit o veste proastă despre pensii. Despre ce este vorba


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si