Scenariul de coșmar a avut loc pe data de 17 iunie 2021, atunci când bărbatul din Târșolț a intrat prin efracție în casa celor doi soți și i-a ucis cu sânge rece. Se pare că, înainte de a săvârși teribila crimă, individul ar fi agresat-o sexual pe femeie, notează  presasm.ro.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață după ce i-a ucis pe cei doi pensionari

Înainte de a părăsi locul crimei, bărbatul a șters o parte din sângele care căzuse pe podea casei cu un prosop pe care l-a aruncat mai apoi în sobă şi a aranjat obiectele din locuinţa.

După ce a încercat să-și acopere urmele, individul a abandonat cele două victime în cameră, fiecare pe un pat. Mai apoi, acesta a deschis robinetul buteliei şi aragazul si a incendiat un articol vestimentar, din material textil aflat pe spătarul unui scaun din lemn situat lângă fereastră şi a părăsit locuinţa celor doi soți, după ce a blocat uşa de acces, cu intenţia de a incendia casa bătrânilor.

Citeste si: O moldoveancă a fost condamnată în Italia, după ce a provocat moartea bebelușului său

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a abandonat, totodată, armele crimei, mai exact cuțitele folosite la uciderea victimelor în chiuveta bucătăriei aflate la parterul imobilului situat în partea stânga a curții, mai precizează sursa citată.

"La data de 18 iunie a.c.,  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani. La

fața locului, s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă", se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Satu Mare.

Citeste si: Caz revoltător în Spania! Un român a fost prins în flagrant când își abuza sexual fiica vitregă în vârstă de 11 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si