Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Studiu: Femeile sunt cele care aleg destinația de vacanță în peste 60% din cazuri

Femeile sunt cele care se ocupă de vacanță. Asta arată un studiu recent, realizat de o agenție de turism. Cifrele indică faptul că 60% dintre rezervările făcute la hoteluri au fost stabilite de doamne.

Redactia Stirile Kanal D,

Studiu: Femeile sunt cele care aleg destinația de vacanță în peste 60% din cazuri

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeile sunt cele care se ocupă de vacanță. Asta arată un studiu recent, realizat de o agenție de turism. Cifrele indică faptul că 60% dintre rezervările făcute la hoteluri au fost stabilite de doamne.

Citește și: EXCLUSIV: Santorini, printre destinațiile preferate ale turiștilor/ Yannis Kyriakidis: ”Avem foarte mulți turiști din toate colțurile lumii”

Studiu: 60% dintre solicitările făcute pentru litoralul românesc au fost făcute din partea femeilor 

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Se pare că noi femeile suntem ceva mai hotărâte atunci când vine vorba despre locul unde vrem să mergem în vacanță, dar și despre condițiile pe care sejurul ni le pune la dispoziție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Astfel, potrivit datelor analizate se pare că sezonul acesta, aproximativ 60% dintre solicitările făcute pentru litoralul românesc au fost făcute din partea femeilor, în timp ce doar 40% de către bărbați.

Mergem mai departe și vedem că 70% dintre turiștii care aleg stațiunile de pe litoralul românesc vor să meargă împreună cu familia, inclusiv cu copiii, în timp ce doar 22% preferă să meargă în cuplu.

Tot studiul arată și faptul că litoralul românesc este preferat de tinerii cu vârsta cuprinsă între 25-44 de ani, iar pe locul al doilea sunt turiștii cu vârsta de până la 54 de an.

La final vin și cu o veste bună. Cererea pentru litoralul românesc a crescut în anul 2022 cu nu mai puțin de 18% față de anul anterior.”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI